Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,094 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doktorumla konussam sezeryan yaparmi anneler cunki bi ara sordum ikiside olabilior dedi bidaha sorsam ilk sordumda daha 4aylikdim ve kan pihtilasma igneside kullanyrm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiorum coj deisik bi korkum var o doguma karsi
Bendede var normal doğuma karşı bir korku en büyük korkum suni sancı versinler saatlerce acilma olmazsa hop sezeryanla al iki aciyida yasamak ilk doğum acıl sezeryanla oldu nasıl oldu bitti anlamadım 5 yıl geçti ikinciye hamileyim herkes ay normal dogursana o kadar sene gecmis diyo yokk anam ben bi kere ustten kestirdim birdaha alttan kestiremem ahada cocuk cikmazsa bidaha ustten keserlerse diye kendimj yiyip bitirdim doktor allahtan normal doğum olmaz dedj eşi önde sıkıştırır dedi sezeryanla devam 🤣

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aynı hislerin tam tersi bende var bende sezaryan olmaktan korkuyorum 🤦🏻‍♀️
Sezaryanla ben çok rahattım 10 dk da bebek 20 dk da ben çıktım muhabbet sohbet keyifler iyiydi 🙈 odaya geçince 5 saatte uyuşukluk geçti sondayı çıkardılar kalkabilirsin dediler, bi kalktım bidaha da yatmadım 😅 annemle eşim uyudu ben gezdim çocuğu emzirdim bide onlar uyurken hep resimlerini çektim 😅😅 valla inşallah ikinciyi de bu kadar kolay atlatırım. Kimseye ihtiyacım yoktu yanımda kalan da olmadı istemedim her işimi görebildim çok şükür 🥰🤗

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sezaryanla ben çok rahattım 10 dk da bebek 20 dk da ben çıktım muhabbet sohbet keyifler iyiydi 🙈 odaya geçince 5 saatte uyuşukluk geçti sondayı çıkardılar kalkabilirsin dediler, bi kalktım bidaha da yatmadım 😅 annemle eşim uyudu ben gezdim çocuğu emzirdim bide onlar uyurken hep resimlerini çektim 😅😅 valla inşallah ikinciyi de bu kadar kolay atlatırım. Kimseye ihtiyacım yoktu yanımda kalan da olmadı istemedim her işimi görebildim çok şükür 🥰🤗
Maşaallah 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiorum coj deisik bi korkum var o doguma karsi
İlk hamilelikte herkeste oluyor canım ama korktuğun gibi değil ❣

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuzum maşallah nazar değmesin inslalah yine aynı olursun🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.