Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım kaç haftalıksın ben 22+0 oldum hala vermediler ki özel muayahane ye gittim şehire gittim özel hastahaneye gittim daha küçük anlaşılmaz dediler hep
Kizlar renkli resim vermediler neymis bebeğim yüzünü gostermemis sizce bu sebep mi 500 tl verdik ama bir tane renkli vermediler benden sonra 7 kisiye vermişler ama bana bebek pozisyonundan dolayı vermediler. Sizce oraya birdaha gitmiyim mi ? Yoksa normal mi ?
Ben yaşadığım yerde on kere ultrasona girdim bi kere renkli çelmediler memlekete tatile gittim kontrolde bakan doktor renkli çekmeye çalıştı sırtı dönüktü diye bi hafta sonra tekrar çağırıp cekti yüzünü
Bizimki de göstermedi işte görünen kısmının gerisini cihaz tamamladı öyle bi çıktı verdi canım. Dediğim gibi cihaz farklı olabilir. Seninki en azından daha sonra gelince verelim demiş. Benim kendi drum her gittiğimde renkli olarak çıktısını veriyor detaylı için gittiğim yer farklıydı fotoğraf kağıdında bastı verdi.
Bizimki de göstermedi işte görünen kısmının gerisini cihaz tamamladı öyle bi çıktı verdi canım. Dediğim gibi cihaz farklı olabilir. Seninki en azından daha sonra gelince verelim demiş. Benim kendi drum her gittiğimde renkli olarak çıktısını veriyor detaylı için gittiğim yer farklıydı fotoğraf kağıdında bastı verdi.
Bana sadece ilk haftalarda 2 3 tane siyah beyaz verdi 11 12 haftadan sonra her gittiğimde renkli verdi canım. Hayır renkli verseler ne olacak sanki drların gıcıklığı başka bişey değil
Bana sadece ilk haftalarda 2 3 tane siyah beyaz verdi 11 12 haftadan sonra her gittiğimde renkli verdi canım. Hayır renkli verseler ne olacak sanki drların gıcıklığı başka bişey değil