@tuğba01 hayırlı olsun 🙂kaç gün gecikme yaşadınız acaba?
sedaantep Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2026 Mesajlar 6 Dün 17:02 da #31 @tuğba01 hayırlı olsun kaç gün gecikme yaşadınız acaba?
T tuğba01 Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Dün 20:08 da #32 Teşekkür ederim bugün 7.gün gecikmenin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da AYŞENUR🦋' Alıntı: Ayyy gerçektenmiii gözün aydın canım benim Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Allah razı olsun🥹 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da zeynp34' Alıntı: gözünüz aydın olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim bugün 7.gün gecikmenin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da AYŞENUR🦋' Alıntı: Ayyy gerçektenmiii gözün aydın canım benim Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Allah razı olsun🥹 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da zeynp34' Alıntı: gözünüz aydın olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
sedaantep Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2026 Mesajlar 6 Dün 21:02 da #33 tuğba01' Alıntı: Teşekkür ederim bugün 7.gün gecikmenin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da Teşekkür ederim canım Allah razı olsun🥹 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Başka belirti varmıydı ?
tuğba01' Alıntı: Teşekkür ederim bugün 7.gün gecikmenin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da Teşekkür ederim canım Allah razı olsun🥹 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 20:09 da Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Başka belirti varmıydı ?
T tuğba01 Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Bugün 00:56 #34 sedaantep' Alıntı: Başka belirti varmıydı ? Genişletmek için tıkla ... Kasık ağrısı ve uyku hali ağızda tat değişimi tükürük birikmesi gibi şeyler yaşadım hala da devam ediyor
sedaantep' Alıntı: Başka belirti varmıydı ? Genişletmek için tıkla ... Kasık ağrısı ve uyku hali ağızda tat değişimi tükürük birikmesi gibi şeyler yaşadım hala da devam ediyor
sedaantep Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2026 Mesajlar 6 27 dakika önce #35 tuğba01' Alıntı: Kasık ağrısı ve uyku hali ağızda tat değişimi tükürük birikmesi gibi şeyler yaşadım hala da devam ediyor Genişletmek için tıkla ... anlıyorum.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende de regl gecikmesi olmuştuda. Birde kasık ağrısı. Ben de kesin sonuç için bekliyorum.
tuğba01' Alıntı: Kasık ağrısı ve uyku hali ağızda tat değişimi tükürük birikmesi gibi şeyler yaşadım hala da devam ediyor Genişletmek için tıkla ... anlıyorum.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende de regl gecikmesi olmuştuda. Birde kasık ağrısı. Ben de kesin sonuç için bekliyorum.