Sorum var Silik çizgi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tuğba01 tarafından oluşturulan Silik çizgi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 852 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Silik çizgi
Konbuyu başlatan tuğba01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sedaantep

tuğba01

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Şimdi.
Ben bugün az önce erken gebelik testi yaptım denedim.
5 dakka içinde gözüm çıkacak çizgilerdeydi.
Aynı anda iki çizgi gördüm.
Ve ikinci çizgi açık pembe silikti biraz.
buna göre pozitif diyebiliyormuyuz?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ekli dosyayı görüntüle 5815çok dikkatli bakarsanız ikinci çizgi böyle biraz silik.

Ben yakından bakınca silik görünüyor.
Canlı halinde elimde.. 5 dakkada gördüm

Çok iyi dikkatle baktım.
Hafifte olsa çizgi var.
ikinci çizgim. Süreye de dikkat ettim.

Ne zaman kan versem acaba ?
Pazartesi verebilirsin idrara geçmişse beta hcg kanda çoktan vardır önce kanda oluyo çünkü

sedaantep

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Pazartesi verebilirsin idrara geçmişse beta hcg kanda çoktan vardır önce kanda oluyo çünkü
Evet yarın vereceğim sabah sonuç salı günü çıkarmış.
bakalım hayırlısı.

Kasık ağrısı ve uyku hali ağızda tat değişimi tükürük birikmesi gibi şeyler yaşadım hala da devam ediyor
bende bugün dikkat ettim öğleden sonra 1 de uykuya gözüm daldı.
Bide ağzımda sizin dediğiniz gibi bi değişik tat değişimi var . O zaman buda belirti devamıdır.

Son düzenleme:

tuğba01

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Evet yarın vereceğim sabah sonuç salı günü çıkarmış.
bakalım hayırlısı.

bende bugün dikkat ettim öğleden sonra 1 de uykuya gözüm daldı.
Bide ağzımda sizin dediğiniz gibi bi değişik tat değişimi var . O zaman buda belirti devamıdır.
Evet olabilir ben bu tat değişimi ile fark ettim aslında ama 2 yıldır çocuğum olmuyo hiç hamileliğe yormadm kendimdende ümidi kesmiştim hiç çaba sarf etmedğim bi anda geldi böyle yorulmuştm pes etmiştim Rabbim müjdesini verdi umarım sizde hamilesinizdir🥹

azratekin

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Evet olabilir ben bu tat değişimi ile fark ettim aslında ama 2 yıldır çocuğum olmuyo hiç hamileliğe yormadm kendimdende ümidi kesmiştim hiç çaba sarf etmedğim bi anda geldi böyle yorulmuştm pes etmiştim Rabbim müjdesini verdi umarım sizde hamilesinizdir🥹
Bunu bir çok çevremde gördüm yeni evlendikten sonra ilk bebek için genelde 2 yıl çocuk olmayabiliyor. Erkek kardeşimde doktora gittiler eşi ile gitti ve dediginiz gibi 2 yıl olmadı. Sonra bir süpriz ile hayatları renklendi. Şimdi kız kardeşim aynı durumda onlarda çok istiyor. 2 yıl oldu doktor biraz yediginize içtiginize dikkat edin demiş. ama tabiki nasip kısmet zaman vakip gelince oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

tuğba01

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Bunu bir çok çevremde gördüm yeni evlendikten sonra ilk bebek için genelde 2 yıl çocuk olmayabiliyor. Erkek kardeşimde doktora gittiler eşi ile gitti ve dediginiz gibi 2 yıl olmadı. Sonra bir süpriz ile hayatları renklendi. Şimdi kız kardeşim aynı durumda onlarda çok istiyor. 2 yıl oldu doktor biraz yediginize içtiginize dikkat edin demiş. ama tabiki nasip kısmet zaman vakip gelince oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sadece evliliğimin 5. Ayında kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra da hep adet düzensizlikleri vs pcosla mücadele derken yoruldum pes etmiştim doktora dahi gitmiyorum 6 aydır akışa bırakmıştım aslında 33 yaşındayım birde yaş faktörüde beni çok üzüyordu allah şimdi nasip etti umarım sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım inşallah kız kardeşinizde en kısa zamanda kucağına alır bebeğini 😍

Tüm sayfalar yüklendi.