Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla bilmiyorumki ben hic yemedim eşim.anlata anlata bitiremiyo diyo bana şıklık tatlisi yapsana o soyliyince guluyorum allah aşkina başka bi isim bulamamişlarmi şıllık koymuşlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
yoo bencede komşusu yapamamiş tir cünku benim eşim tatli kolay kolay yemez yesede beğenmez onun icin merak ediyorum nasil diye en kisa zamanda yapmayi düşunuyom bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
benim eşim ben şıklık tatlisi yedim cok guzeldi deyince cok kotu olmuştum kizmaya başlamiştim üstune bide yapabiliyosan sende yapsana yiyelim deyince başimdan aşaya kaynar su dökulmus gibi his ettim ama sonradan tatliyi anlatinca gulmeye başlamiştim
İmam bayıldı vezir parmağı karnıyarık en komiği kadın budu ama
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
eşim gecen senelerde bu tatlıyı yemiş dun akşam diyoki bana yapsana ben tamm yapim dedim ama tadi nasil bilmiyorum deneyen yapan varmi püf noktalarini bilen varmi bana anlatabilirmi
eşim gecen senelerde bu tatlıyı yemiş dun akşam diyoki bana yapsana ben tamm yapim dedim ama tadi nasil bilmiyorum deneyen yapan varmi püf noktalarini bilen varmi bana anlatabilirmi