Rahatsizligim yok kuzum aksine hersey cok yolundaGizemm Kuzucum bi rahatsizligin mi oldu neden sezeryan onerdi ki sana doktorun

Rahatsizligim yok kuzum aksine hersey cok yolundaGizemm Kuzucum bi rahatsizligin mi oldu neden sezeryan onerdi ki sana doktorun
Ben taktirmistim canim, rahatlik oluyor ama her bünye uyum sağlamıyor kayma oluyor kimisininki kabul etmiyor , özellikle ilk takilan zamanlarda oturmasi kaymamasi açisindanda ağır kaldirma bir müddet normal dogumda 40 ı ciktiktan dan sonra takilabilir hem dikis agrilarida geçmiş olurKızlar doğumdan sonra sipral takanlar oldumu?
Zor dogum olmus kiyamam benim de bayagi zordu inan baslarda acaba bende ikilemde kaldimRahatsizligim yok kuzum aksine hersey cok yolundabenim normal dogumum aşırı zor oluyor ben kendim istemedim bu sefer sezeryan olsun dedim doktora oda sen Nsil istersen dedi . Etrafimda tanidiklarimin cogu sezeryan oldu vala inan hemen ayaklandilar ben normal doğum yaptigimda 4 ay kendime gelemedim sozde normal dogumda ertesi gun hemen ayaklaniyosun diyolarya bende hic oyle olmadi
![]()
Rahatsizligim yok kuzum aksine hersey cok yolundabenim normal dogumum aşırı zor oluyor ben kendim istemedim bu sefer sezeryan olsun dedim doktora oda sen Nsil istersen dedi . Etrafimda tanidiklarimin cogu sezeryan oldu vala inan hemen ayaklandilar ben normal doğum yaptigimda 4 ay kendime gelemedim sozde normal dogumda ertesi gun hemen ayaklaniyosun diyolarya bende hic oyle olmadi
![]()
senin tercihin tabi kuzum ikinci dogumlar daha kolay oluyormus bi de rahimde lenf dugumleri kaslar bicak vurdurtmadan once birazcik daha dusun zaten ilkini basarmissin, hakkimizda hayirlisi olsun insallah![]()
Suraya yorum atmak ne kadar karisik yaZor dogum olmus kiyamam benim de bayagi zordu inan baslarda acaba bende ikilemde kaldim
Zor dogum olmus kiyamam benim de bayagi zordu inan baslarda acaba bende ikilemde kaldim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Suraya yorum atmak ne kadar karisik ya![]()
![]()
Yok kuzum yok mumkun degil 0 cesareto bagirma seslerini hatırladıkca bile tuylerim diken diken oluyor cok pskolojim bozulmuştu
sen suni sanci ile mi dogum yapmıştın kac saatte dogurdun canım
makrozomi iri bebek 4.300 gram demistim ya tam bir mucizeydi tum acilarin sabrin karsiligi gibi dunya guzeli bi bebegim oldu teyzesidogumumla ya da dogum tercihinle alakali buradan yorum yapmayayim yanlis anlasilabilir(sezeryann karsitiymis gibi)
![]()
Bilmiyorum ki kuzum ilk kez sezeryan olcam ilk cocugum normal dogum olmustu artik doktor ne derse onu olacam ama büyük ihtimal belden uyusturma olur artik tam bayiltma pek kalmadi gibi. O felc kalan kadin neden kal
Yok kuzum yok mumkun degil 0 cesareto bagirma seslerini hatırladıkca bile tuylerim diken diken oluyor cok pskolojim bozulmuştu
sen suni sanci ile mi dogum yapmıştın kac saatte dogurdun canım
Kuzum bkma bunlara istisna bunlar korkutma kendini şimdi doktorlar iyice alıştı hemen yapıyolar 4 sene öncesinin haberi simdi hersey iyice gelişti doktorlar icin cocuk oyuncagi gibi artkMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ekli dosyayı görüntüle 1418https://www.posta.com.tr › anestezi-...
Anestezi felç etti - Son Dakika Günün Haberleri - Posta Gazetesi
27 Nis 2018 — Nevşehir'de sezaryen doğumda ''epidural anestezi'' sonucu felç kalan hemşire Emine Taşkın, lokomat cihazı (robotik yürüme sistemi) ve termal ...
Eksik:yapti| Şunları içermelidir: yapti
Sağol canım tek başınayim Türkiye de İnan çok korktum iyiki varsın canım Allah razı olsunKuzum bkma bunlara istisna bunlar korkutma kendini şimdi doktorlar iyice alıştı hemen yapıyolar 4 sene öncesinin haberi simdi hersey iyice gelişti doktorlar icin cocuk oyuncagi gibi artk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Masallah kuzummmkac saat sürdü dogumun
![]()
Niye kuzum esin yurt dışındami ailen nerde. Korkma sen o binde bir olmuştur simdi iyice alisti doktorlar yarim saatte sip şak hallediyolarSağol canım tek başınayim Türkiye de İnan çok korktum iyiki varsın canım Allah razı olsun![]()
Eşim yurtdışında bende oradaydım 13haftalik hamileyken geldim oğlumun okulu için annem 6yil önce vefat etti eşim buraya gelmemden dolayı babamı ablamı suçluyor aslında haksız da sayılmaz onlarında etkisi oldu gelmeme biraz eşim babam ve ablamı istemiyor evime gelmesinler sen dışarıda görüş diyordu tamam dedim ablam geldi bı gün bende ona eşimin soylediklerini söyledim biz nasıl olsa cafede restoran da görüşüyoruz diye takmaz umursamaz dedim ablamda bana küstü kocanla mutlu ol bidaha arama beni senin kimsem yok artık dedi babam ve abimle birlikte yaşıyorlar hiç birşey diyemedim giderken de watsap tan engelledi beni 3dk hakaret mesajı ertesi gün abim aradı ablan sana küsmüş dedi dedim ben kime kuseyim hamile olan benim kimsenin tribini çekemem 13yasinda oğlum var saçlarım beyazlamış dedim eşim için dedim istemiyor evime gelmesin kimse git dışarıda görüş diyo dedim sonra cuma oldu cuma mesajı yazım abime baktım dönmedi aramadı dedim o da küstü galiba anliyacagin Türkiye de kimsem yok 13 yaşında bı oğlum bı 31 haftalık bebeğim ve ben doğuma tek gidicem param la kendime hasta bakıcı tutarım canım bu zor animda anladım ki herkes işine geldiği gibi bu hayattaNiye kuzum esin yurt dışındami ailen nerde. Korkma sen o binde bir olmuştur simdi iyice alisti doktorlar yarim saatte sip şak hallediyolar