Sivas Kadın doğum doktoru tavsiye

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Sivas Kadın doğum doktoru tavsiye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,669 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sivas Kadın doğum doktoru tavsiye
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Anladım cnm Sivas güzel seviyorum da bazı insanları değişik doktorlar gibi ztn iyi olanları da hemen özele gönderiyorlar doktorun cnm
Aynen öyle kuzum devlette güzel doktor bırakmıyorlar maalesef güzel doktor olsa bile sıra bulmak gerçekten baya zorlaştı Allah yardımcımız olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merveyle kardesmisiniz kuzum yoksa?
Yok kız 😅

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende sivasliyim numunede bayram ali mamik beye gidiyordum diger kadin doktorlari hep denedim ama en iyisi bu geldi bana
anladim cnm ben acil de denk geldim o doktora yatis verdi bana en geç tedavimi o doktor yapti az kalsin bebisimi kaybediyordum tahsin bey ve gamze hanımdan memnunum cnm ama genelde denk gelemiyorum yaa

Bn aysegulle gidiyordum ana Ayşe duygu tufan DHA iyi
o doktora da gittim sukur iki hafta da bir acile gittigimden cnn o doktor da yatis vermisti bana artk numune de tanimayan bir kere de olsa gitmediğim doktor kalmadı cnm

Aynen öyle kuzum devlette güzel doktor bırakmıyorlar maalesef güzel doktor olsa bile sıra bulmak gerçekten baya zorlaştı Allah yardımcımız olsun

Yok kız 😅
aynen cnm ya levent bey olunca cok iyiydi bide eskiden bu kadar zor degildi giris almak flan sansima giristeki sekreter arkadaşım tc mi veriyorum ben gidene kadar girisimi aliyor sagolsun yoksa otobus bekle git anca sonra doktorlar giriş kapattik deyip yardımcı olmuyorlar bile acile direk gönderiyorlar cok zorlasti hersey cokk valla

Tüm sayfalar yüklendi.