Sevgili anneler Perşembe gununden beri 1santim açıklığım var ilerleme olmadı çok şükür ama sancılarım iki gündür çok vardı dün gece hastaneye gittim alttan muayne edildim iki kere nst girdim açılma aynıydı ve bu sefer nst de sancı çıkmadı serum verdiler agrilarima fayda etmedi iki doz gece iki doz da bu gece ciğer geliştirici kullanmış olucam ama bugün ki doktor kontrolünde bebek doğum pozisyonunda kanala yerleşmiş dendi ve alttan muayne sonrası sabah ve muayne sırası olmak üzere kahverengi lekelenmelerim vardı şimdi lekelenmem yok doktor nişan yerinde duruyor dedi ama bebegimin hareketleri artık eskisi gibi değil ve çok kasıyor sıkıyor kendini ara arada baskı hissediyorum biraz uzun oldu yazdıklarım ama kusura bakmayin lütfen şuan 33+4 günlüğüz doktor 34 u görelim artık doğum için hazırlık olabilir dedi ama yeterki 34 görelim bu benim yaşadıklarım nedir doğum olabilir mi yada bu şekilde zamanı doldurabilirmiyiz bilgisi olan varmı karnım zaten altta bilmiyorum böyle kala kaldım ve lütfen dua edin bizim için sevgiler