Çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim sesinizi duysun inşallahD
Stres yapma kuzum dediğin gibi bende 37. Haftaya kadar geldim şahsen hemde iki tane ciğer geliştirici ve 1 gece hastanede aldığım srrumlarla en sonda ani enfeksiyon çıkmasa sezeryans alınmsyıp suni ile açılmayı devam ettireceklerdi. Her şey Rabbimden ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin miniğin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay benimde öyle ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşey iyi ilerler Rabbim sizi korusun canım bSaol cnm.cuma günü kontrole çağırdı doktor.bklm.hareketler azaldı.cok toplaniyor
Çok sağol canım benim inşallah Allah razı olsunAllah yardımcın olsun kuzum benim hiç üzülme rabbim öyle bir yardım ediyor ki nasıl geçtiğini anlamıyor sun bile, vakti zamanında sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canım benim
Çok sağol canım benim inşallah Allah razı olsunAllah yardımcın olsun kuzum benim hiç üzülme rabbim öyle bir yardım ediyor ki nasıl geçtiğini anlamıyor sun bile, vakti zamanında sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canım benim
Bizide bilgilendir inşallah iyi haberlerini alırız Rabbim sizinle olsunYarin kontrole gitcem canım