Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah canim
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 6 Kasım 2022 #11 Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah canim
Mirac'ın Annesi🤱💞 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 659 Konum İZMİR 6 Kasım 2022 #12 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Ay cok uzildumya cok kecmis olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol cnm ne kadar iyiyim desem çok kötüyüm yani Demetdemet' Alıntı: Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah canim Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canim dua edin duaya ihtiyacım var
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Ay cok uzildumya cok kecmis olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol cnm ne kadar iyiyim desem çok kötüyüm yani Demetdemet' Alıntı: Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah canim Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canim dua edin duaya ihtiyacım var
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 6 Kasım 2022 #13 Hasret...' Alıntı: Sağol cnm ne kadar iyiyim desem çok kötüyüm yani Çok sağol canim dua edin duaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... Rabbim şifa versin canım inşallah biran önce atlatır
Hasret...' Alıntı: Sağol cnm ne kadar iyiyim desem çok kötüyüm yani Çok sağol canim dua edin duaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... Rabbim şifa versin canım inşallah biran önce atlatır
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 6 Kasım 2022 #14 Hasret...' Alıntı: Sağol cnm ne kadar iyiyim desem çok kötüyüm yani Çok sağol canim dua edin duaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle bitanem
Hasret...' Alıntı: Sağol cnm ne kadar iyiyim desem çok kötüyüm yani Çok sağol canim dua edin duaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle bitanem
Mirac'ın Annesi🤱💞 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 659 Konum İZMİR 6 Kasım 2022 #15 Zeynep41' Alıntı: Rabbim şifa versin canım inşallah biran önce atlatır Genişletmek için tıkla ... Amin cnm inşallah Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Kasım 2022 Demetdemet' Alıntı: Dualarımız seninle bitanem Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım
Zeynep41' Alıntı: Rabbim şifa versin canım inşallah biran önce atlatır Genişletmek için tıkla ... Amin cnm inşallah Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Kasım 2022 Demetdemet' Alıntı: Dualarımız seninle bitanem Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,545 Konum Kırklareli 6 Kasım 2022 #16 Hasret...' Alıntı: Nasılsıniz kızlar napiyosunuz Genişletmek için tıkla ... Oğlumu uyuttum yatırdım eşimi ise yollayacam kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın
Hasret...' Alıntı: Nasılsıniz kızlar napiyosunuz Genişletmek için tıkla ... Oğlumu uyuttum yatırdım eşimi ise yollayacam kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 6 Kasım 2022 #17 Hasret...' Alıntı: Nasılsıniz kızlar napiyosunuz Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım sen nasılsın
Hasret...' Alıntı: Nasılsıniz kızlar napiyosunuz Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım sen nasılsın
Mirac'ın Annesi🤱💞 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 659 Konum İZMİR 6 Kasım 2022 #18 Iyi diyelim iyi olalım cnm Sağol Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Oğlumu uyuttum yatırdım eşimi ise yollayacam kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Zeynep23' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bnde ıyiym cnm sagol
Iyi diyelim iyi olalım cnm Sağol Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Oğlumu uyuttum yatırdım eşimi ise yollayacam kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Zeynep23' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bnde ıyiym cnm sagol
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,545 Konum Kırklareli 6 Kasım 2022 #19 Hasret...' Alıntı: Iyi diyelim iyi olalım cnm Sağol Bnde ıyiym cnm sagol Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Hasret...' Alıntı: Iyi diyelim iyi olalım cnm Sağol Bnde ıyiym cnm sagol Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 6 Kasım 2022 #20 Hasret...' Alıntı: Iyi diyelim iyi olalım cnm Sağol Bnde ıyiym cnm sagol Genişletmek için tıkla ... Sen de sağol canım
Hasret...' Alıntı: Iyi diyelim iyi olalım cnm Sağol Bnde ıyiym cnm sagol Genişletmek için tıkla ... Sen de sağol canım