Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tabi cnm orası öyle.
Sizlerin fikirlerinden sonra istemiyorum artık düşünmüyorum yani hayirlisi sağlıkla olsun nasıl olursa olsun çok teşekkür ederim hepinize
İnşallah herkes öyle diyor erkek bebek kızdan daha çabuk doğar diyorlar inşallah öyle olur rabbim bı kolaylik verir
Korku şöyle aslında saçma olabilir ama ya geri gelemezsem evde iki çocuk var öyle şeyler aklıma geliyor diğer doğumlar zor oldu doğum esnasında bayilmisim belkide onlar etkiledi beni uyuyup uyanayim kucağimda olsun diye düşündüm bilmiyorum ama arksdaslarin yazmalariyla fikrim değişti hayırlısi rabbim nasıl gönderirse öyle gelsin sağlıkla evimize dönelim inşallah rabbim sana da kolaylık versin inşallah
Tabi cnm orası öyle.
Sizlerin fikirlerinden sonra istemiyorum artık düşünmüyorum yani hayirlisi sağlıkla olsun nasıl olursa olsun çok teşekkür ederim hepinize
İnşallah herkes öyle diyor erkek bebek kızdan daha çabuk doğar diyorlar inşallah öyle olur rabbim bı kolaylik verir
Korku şöyle aslında saçma olabilir ama ya geri gelemezsem evde iki çocuk var öyle şeyler aklıma geliyor diğer doğumlar zor oldu doğum esnasında bayilmisim belkide onlar etkiledi beni uyuyup uyanayim kucağimda olsun diye düşündüm bilmiyorum ama arksdaslarin yazmalariyla fikrim değişti hayırlısi rabbim nasıl gönderirse öyle gelsin sağlıkla evimize dönelim inşallah rabbim sana da kolaylık versin inşallah
Aaa öyle mi cnm o zaman iyi düşün iyi olsun inşallah Rabbim bizi evlatlarımıza bağışlar kazasız belasız doğurmayi.nasip.etsin cnm teşekürler
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr