Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,435 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum yaşadıkların aynı ben yemin ederim ya hahhaha artık bizden gitmez bu titizlik napicaz başkası yapınca yok otur zahmet olur diyorum kız sende doğumdan sonra canına yazık🥺🤭
Sorma vallha dikişli dikişli hiç o an acı gözume gelmedi öle doğum yaptım due yatıyorum olayı olmadı remsen dorak kalktım ben hiç yatmadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle yemek hazırlayacam birazdan sen?
Bugün nerelerdeydin sen kzuum vallha gözüm hep seni aradı postalarımada yazmadın birşey

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet aynı dediğin gbi yapmaya çalışıyor canm zaten biliyor ikinci evlilik ailesi destek vermez diye
İkinci evlilikte olsa hiçbir zaman fırsat verme onlara. Bişey kaybetmiş değilsin canını onlar vermeyecekler sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Niye gelmedi canim insan torununu gormeye gelmezmi ya ben bu insanoğlundan bişey anlamıyorum ya senin canından kanından bu yavrucak
Onlar insan değil bebeğim 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar