Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,433 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bizimkilerde aynı benim kaynanam daha görmeye gelmedi çocuğu lakin ailemin durumu iyi olmadığı halde altınına varana kadar taktılar. O aileni sildirip seni tek başına ezmeye çalışır buna müsade etme
Niye gelmedi canim insan torununu gormeye gelmezmi ya ben bu insanoğlundan bişey anlamıyorum ya senin canından kanından bu yavrucak

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Sağol canım 🥰 temizlik varsa Aysu hanım uyumuş anlaşılan 🤣🤣
Evet uyumus🤣 uyumasa bile sakin kizidir benim.kizim😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğum günü için elbisesi bile aldim amcamlar yengemler annesi babası babam abimler gelicekti eşim babamı hiç sevmez neymiş babam doğum gününe neden gelecekmiş gelmesin biz bize kutluyalim bende dedim benm anam babam gelmicek senin ki neden gelsin o zmaan seninkinide eve almam falan filan derken olaylar uzadı sonra senin iyi bir haslanma zamanın geldi galiba dedi olaylar uzadı dedim alt tarafı bir doğum günü olucak o gelmesin bu gelmesin çok saçma ilkez sende görüyorum kimse doğum günü yapıp çağırmıyirmus falan baya uzadı olaylar ağır konuştu falan burda şimdi yazsam eminim kalvte sayısı yetmez bende tamma lanet olsun birşey yapmıyorum dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum ikinci evliliklerimiz hayat şartları sabretmeye mecbur ediyor kuzum
Canim yanlis anlama benim ane babami isdemeyen bir eşin benim icin kiymeti bile olmaz yemin edirim hayatni cehneme cevrib giderum ondan ona ane babsini seviyorsa sende seviyorsun ne demek la ane babami sevmiyor sevmese bile bunu dile getirmek ayib cok ayib yaziklar olsun!

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Çox şükür uşağda hər şey yaxşıdı bircə ikidəfə bağırsağ dolanıb kesir olacam Allahın izniyle gözümdə belimdə zad prablem var birdə təzyiqim çoxdu bir iki başqa prablem var onlara görə deyildi riskə girilməsin kesirə yönləndirildim
He can bagirsag firlananda kesr edirler insallah sag salamat🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar