Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,442 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kıyamam aşkım sana ya içini dök Ayşem atma içine sahada kötü olma birtaecik Ayşem bal kupum
Valla içime atmıyorum ki kocam beyle konuşuyorum olmadı Merve'ye yazıyorum @Mervercan ama atmıyorum kuzum .. psikolojim bozuk dkdkkd
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🤣cokk iyi bu gece bebeklermizle uyuyayim
Valla ben 1 hafta bebeği ilr uyuyacam 😍😍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet uyumus🤣 uyumasa bile sakin kizidir benim.kizim😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim yanlis anlama benim ane babami isdemeyen bir eşin benim icin kiymeti bile olmaz yemin edirim hayatni cehneme cevrib giderum ondan ona ane babsini seviyorsa sende seviyorsun ne demek la ane babami sevmiyor sevmese bile bunu dile getirmek ayib cok ayib yaziklar olsun!
Maşallah kuzuya 🧿🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bugün fazla girmedim canım hatta nerdeyse hiç girmedim bu aralar biraz ruhen keyifsizim ya canım bir şey yapmak istemiyor öyle saatler uyumak yada saatlerce nedensiz aglayasim var 🤦🏻‍♀️
Hersey yolundami aysenurcum canimizsin bizim biz senin neşeli hallerine alıştık biliyorsun bizi böyle kendinden mahrum etme bak demetinin midesi çok kötü zaten 😭😭

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bugün fazla girmedim canım hatta nerdeyse hiç girmedim bu aralar biraz ruhen keyifsizim ya canım bir şey yapmak istemiyor öyle saatler uyumak yada saatlerce nedensiz aglayasim var 🤦🏻‍♀️
Fark ettik kuzum girmediğini al benden de o kadar bole kimsenin olmadığı bir tepeyé çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ve tam 1 ay telefon televizyon hiç birşey olmadan dağın tepesinde bi kulübede yaşamak herşeyden herkezden uzakta
Ama sonra diyorum çocukların geliyor aklıma sen otur oturduğun yerde asena diyorum😁🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Fark ettik kuzum girmediğini al benden de o kadar bole kimsenin olmadığı bir tepeyé çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ve tam 1 ay telefon televizyon hiç birşey olmadan dağın tepesinde bi kulübede yaşamak herşeyden herkezden uzakta
Ama sonra diyorum çocukların geliyor aklıma sen otur oturduğun yerde asena diyorum😁🤣
Ahahhaa benzer düşünceler tek farkla ben sadece bir uçuruma gidip bağırmak istiyorum kimsenin olmadığı yada yagmurlu bir havada yürümek iyi gelirdi bana aslında ama işte yağmur yik olasa Kayrayi kimseye bırakamam

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar