Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,439 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kac gundur sohbet etmiyoruz toplu olarak🤩kimler napiyor🌹💃
Kızımı hastaneden getirdim gaz dolmuş her yanı çok sancı çekiyor 😪lavman yaptık az büyüğünü yaptı ama rahatlamadi sanırım diğer kalan lavmani da yapmak zorunda kalacam bu gidişle 😪 şu an uykuya dalmaya calisiyo sallıyorum bende durumlar böyle

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla sen yazarsan yine eskisi gibi iyi olurum yoksa yemem Banane 😔
Valla demetim bende böyle olmak istemem ama işte elimde değil . yarın inşallah daha iyi olurum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızımı hastaneden getirdim gaz dolmuş her yanı çok sancı çekiyor 😪lavman yaptık az büyüğünü yaptı ama rahatlamadi sanırım diğer kalan lavmani da yapmak zorunda kalacam bu gidişle 😪 şu an uykuya dalmaya calisiyo sallıyorum bende durumlar böyle
Geçmiş olsun canım karnına lavman yaptıysan bol nol bisiklet haraketi yap o zaman kalanına lavman sıkmana gerek kalmaz

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hayirlisi olsun kuzum benimde
Kuzum bende 24 yaisndayim 3 senedir evliyim 2bucuk sene belki duymusundur vajinusmusla mücadele ettim hamile kaldım nisanda kalbi durdu kürtaj oldum 4ay korundum 3 aydır deniyorum. Halen birşey yok
Hayirlisi olsun kzuum benimde bebegim karnımda öldü onlar bizim inşallah diğer tarafta sefaatcimiz olacaklar sen ümidini sakin kesme rabbim hayırlı olanı versin sana vaktini zamanını ayarlamistir rabbim ❤🙏🤲

Ahahhaa benzer düşünceler tek farkla ben sadece bir uçuruma gidip bağırmak istiyorum kimsenin olmadığı yada yagmurlu bir havada yürümek iyi gelirdi bana aslında ama işte yağmur yik olasa Kayrayi kimseye bırakamam
Yani biz anneler oturalim oturduğumuz yerde 🤣

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla demetim bende böyle olmak istemem ama işte elimde değil . yarın inşallah daha iyi olurum

Geçmiş olsun canım karnına lavman yaptıysan bol nol bisiklet haraketi yap o zaman kalanına lavman sıkmana gerek kalmaz
Ayşenur aynı ruh halindeyiz. Bende Asena gibi dağlara vurasım var kendimi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ahahhaa benzer düşünceler tek farkla ben sadece bir uçuruma gidip bağırmak istiyorum kimsenin olmadığı yada yagmurlu bir havada yürümek iyi gelirdi bana aslında ama işte yağmur yik olasa Kayrayi kimseye bırakamam
Yani biz anneler oturalim oturduğumuz yerde 🤣
Bizimde laren hanım hastalandı abimizden geçmiş gece fark ettim faransit olmuş boğazlar pert burnu tokaları öksürüyor bugün beni benden aldı

Amin askimmm inşallah amin kuzum kaç haftalıktı senin peki🤲🤲🤲🤲❣️
3 ayına giriicektik kuzum

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

TM canım ❤️❤️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
İkinci evlilikte olsa hiçbir zaman fırsat verme onlara. Bişey kaybetmiş değilsin canını onlar vermeyecekler sana

Onlar insan değil bebeğim

İkinci evlilikte olsa hiçbir zaman fırsat verme onlara. Bişey kaybetmiş değilsin canını onlar vermeyecekler sana

Onlar insan değil bebeğim 😅
Doğru diyorsun kuzum bugünde zaten bir değişik geldi eve huysuz

Tüm sayfalar yüklendi.