Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,426 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet canisi içtim yedim biraz geçti çok sağol canım benimmmm
Şifa olsun benim canıma kız resmini at demiş çok merak ettim seni gül yuzunu göreyim😍😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Selam valla canım millet doğurdun mu ne zaman dogurucaksin diye diye beni bunalıma soktular bide üstüne girip oldum başım da çok kötü ağrıyor bende durum bu😔. Sen napyon
Geçmiş olsun güzelim nane limon sana birşey diyecem tereyagini erit pekmezle iç bire bir

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Selam valla canım millet doğurdun mu ne zaman dogurucaksin diye diye beni bunalıma soktular bide üstüne girip oldum başım da çok kötü ağrıyor bende durum bu😔. Sen napyon
Çok geçmiş olsun canim neyi soruyorlar bu kadar?

Şifa olsun benim canıma kız resmini at demiş çok merak ettim seni gül yuzunu göreyim😍😍😍

Geçmiş olsun güzelim nane limon sana birşey diyecem tereyagini erit pekmezle iç bire bir
Evet canım. Herşeyi. Deniyom işte resim mi🙈

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank

Teşekkür ederim canım deniycem🥰🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar