Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,421 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kac gundur sohbet etmiyoruz toplu olarak🤩kimler napiyor🌹💃
Napalım işte bugünde cumartesi çıldırmacaları🤦🏻‍♀️ bebeğimi uyutuyorum bi yandan bi yandan büyük kızımın ödevlerini yaptırmaya uğraşıyorum😩 eşim öğleden sonra gelecek kısır yapta yiyelim dedi bende yapıyım dedim kimseye gitmiyoruz bari kendi kendimize gün yapalım diyip😂 tiramisu browni kurabiye felanda yapıyım dedim🙄 ama ne zaman yapacam bilmem 🤪 bi yandan temizlik yapmam lazım ev dağınık olduğunda ben çıldırıyorum şuanda kafayı yemwk üzereyim ev temizlik konusunda kendime bakmaya bile fırsat bulamıyorum allaha emanetbebeğim dursa bi sürekli kucak istiyor bende durumlar böyle işim hiç bitmiyor

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Napalım işte bugünde cumartesi çıldırmacaları🤦🏻‍♀️ bebeğimi uyutuyorum bi yandan bi yandan büyük kızımın ödevlerini yaptırmaya uğraşıyorum😩 eşim öğleden sonra gelecek kısır yapta yiyelim dedi bende yapıyım dedim kimseye gitmiyoruz bari kendi kendimize gün yapalım diyip😂 tiramisu browni kurabiye felanda yapıyım dedim🙄 ama ne zaman yapacam bilmem 🤪 bi yandan temizlik yapmam lazım ev dağınık olduğunda ben çıldırıyorum şuanda kafayı yemwk üzereyim ev temizlik konusunda kendime bakmaya bile fırsat bulamıyorum allaha emanetbebeğim dursa bi sürekli kucak istiyor bende durumlar böyle işim hiç bitmiyor
Malum sende isler yogun

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doğum günü için elbisesi bile aldim amcamlar yengemler annesi babası babam abimler gelicekti eşim babamı hiç sevmez neymiş babam doğum gününe neden gelecekmiş gelmesin biz bize kutluyalim bende dedim benm anam babam gelmicek senin ki neden gelsin o zmaan seninkinide eve almam falan filan derken olaylar uzadı sonra senin iyi bir haslanma zamanın geldi galiba dedi olaylar uzadı dedim alt tarafı bir doğum günü olucak o gelmesin bu gelmesin çok saçma ilkez sende görüyorum kimse doğum günü yapıp çağırmıyirmus falan baya uzadı olaylar ağır konuştu falan burda şimdi yazsam eminim kalvte sayısı yetmez bende tamma lanet olsun birşey yapmıyorum dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum ikinci evliliklerimiz hayat şartları sabretmeye mecbur ediyor
Babanla aralarındaki mevzuyu bilmem sevmesede senin için saygı duyması gerek ammmaaa" senin haşlanma zamanın geldi "ne demek canım sen ikinci evlilik diyerekten fazla mı sessiz kaldın acaba yanlış anlama sakın beni benimdw ikinci evliliğim baştan tavrımı koydum tersim pistir sessizimdir ama şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur ikinci bi şans diye bende olmadı olmazda gibi şeyler bak şimdi ikimizde dikkat ediyoruz birbirimizi kırmamaya çünkü belli başlı şeyler geçti yaralısın sonuçta en ufak bişeyde insan alınır söylemesede içten içe mesela ben dedim tamam annem babam benim için önemli ama herzaman benim önceliğim benim ailem gelir anamdan babamdan önce seninde öyle olmasını isterim dedim tabi benim içinde öyle felan dedi o da merak etme kimse benim karıma bişey diyemez dedirtmem ben Felan dedi allah razı olsun bak ben hamilelikti doğumdu lohusalıktı bilmem neydi derken adamın üstüne biraz fazla gittim ama o hep anlayışlı davrandı bazen oda bana parladı ama haşlanma zamanın geldi ne demek ya sinir oldum şuan da madem anasına babasına bu kadar düşkün evlenmeseymiş kalsaymış anasının yanında biraz uzun oldu daha çok söylemek istediğim şeyler varda neyse

Malum sende isler yogun
Yoğunda yapan biri olsa keşke 😑

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Babanla aralarındaki mevzuyu bilmem sevmesede senin için saygı duyması gerek ammmaaa" senin haşlanma zamanın geldi "ne demek canım sen ikinci evlilik diyerekten fazla mı sessiz kaldın acaba yanlış anlama sakın beni benimdw ikinci evliliğim baştan tavrımı koydum tersim pistir sessizimdir ama şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur ikinci bi şans diye bende olmadı olmazda gibi şeyler bak şimdi ikimizde dikkat ediyoruz birbirimizi kırmamaya çünkü belli başlı şeyler geçti yaralısın sonuçta en ufak bişeyde insan alınır söylemesede içten içe mesela ben dedim tamam annem babam benim için önemli ama herzaman benim önceliğim benim ailem gelir anamdan babamdan önce seninde öyle olmasını isterim dedim tabi benim içinde öyle felan dedi o da merak etme kimse benim karıma bişey diyemez dedirtmem ben Felan dedi allah razı olsun bak ben hamilelikti doğumdu lohusalıktı bilmem neydi derken adamın üstüne biraz fazla gittim ama o hep anlayışlı davrandı bazen oda bana parladı ama haşlanma zamanın geldi ne demek ya sinir oldum şuan da madem anasına babasına bu kadar düşkün evlenmeseymiş kalsaymış anasının yanında biraz uzun oldu daha çok söylemek istediğim şeyler varda neyse

Yoğunda yapan biri olsa keşke 😑
Sıkıntı yok cnm içinden gelen fikrini söyleye bilirsin haklısın sonuçta dediğin gbi ikinci evlilik diye çok aşırı herşeye sustum buda deidign gbi farkında şimdi biraz olduğum gibi oliyim ters çıkiyim dilin uzadı senin yürek yemişsin belli diyor çünkü artık doldum doldugum için artık bende birazda olsa ses çıkarıyorum tersliyorum eşim çok farklı bir insan bazen o kdsr iyi o kdsr. İyi ki bazen çok fena hele söz konusu çocuk ayrılmak olsun çok fena sözler söylüyor kısaca tek kelimesini soyluyim öyle bir durumda Allah göstermesin televizyondakiler gbi olursun dedi ve öyle böyle geçti ikinci sene şimdide bir tane prensesim var birazda ondan sustum birazda korkudan biraz da ailem yüzünden birazda ikinci evlilik yüzünden derken buralara kdar geldim kuzum daha ne kdsr gider nasıl gider sonuç ne olur hiç bir fikrim yok birtanem ,❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar