Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,413 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çok haklısın canım seni anlıyorum ama hamileyken el kaldırmak ne ya ozaman eşin şiddete eğilimli biri allah yardımcın olsun canım ozaman sende onun ailesine karşı mesafeli ol madem seni anneni görmeye göndermiyor bi müddet sende onun annesine gitme madem iyilikten anlayan insan değil böylelerine dişini göstereceksin ve net olacaksın
Evet kzuum büyük kavgalarimiz olunca şiddete megilli kuzum aradım izin için uğraştım pazartesi akşam 8 9 gbi bırakırım Çarşamba akşama alırım diyorum yani bir tek salı günü gün boyu orda olmuş oluyorum kabul edersen et etmezsen etme dedi yoksa gitme dedi napim iki senede ilkez 1 gün de olsa izin vermiş bende burdan uzak en azından 1 günde 1 gündür dedim kabul ettim canm

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet kzuum büyük kavgalarimiz olunca şiddete megilli kuzum aradım izin için uğraştım pazartesi akşam 8 9 gbi bırakırım Çarşamba akşama alırım diyorum yani bir tek salı günü gün boyu orda olmuş oluyorum kabul edersen et etmezsen etme dedi yoksa gitme dedi napim iki senede ilkez 1 gün de olsa izin vermiş bende burdan uzak en azından 1 günde 1 gündür dedim kabul ettim canm
Kuzum ailen nerde oturuyor nasıl sabredecen nereye kadar?

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
16 yaşında evlendim kzuum 1 tane kızım var ama benle kalmıyor çok küçükken ayrıldık babannesi büyütüyor bnm yanıma okul tatillerinde geliyor sadce ❤️
Ayşem inanki çok üzüldüm canım ya benim canım dualrim seninle Allah'ım sana bütün güzellikleri versin derler ilkde şans olmmayinca 2olmuyor diye 😔😔😔😔😥😥😥😥😥

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar