Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hecne canim Yusifi yedizdir yatizdir paltarlarini yu evi yigiwdir tabi Yusif yatib hele eleki yemeye caya oturdum aglayir beli yeniden al qucagina kopun cixar yedizdir ac yu geyindir yedizdir yatizdir bele yazarken bile kendime acidim
Aynı bn yeminle ne zaman sofrayı. Kursam tam oturacak ağlıyor çocuk anlıyor sanki yemin etmiş yemek yedirtmemeye. Acele acele yiyorum çiğnemeden tutuyorum bu gidişle doğum kilolarını bile veremiyecem
Anam vllahi bnm eşim çocuk agladginda kalkıyor bakıyor gece kuşu gbi uyanigim tekrar koyuyor başını sabaha kadar uyanık kalsakta kalkıp bakmaz ne halt yiyorz
Aynı bn yeminle ne zaman sofrayı. Kursam tam oturacak ağlıyor çocuk anlıyor sanki yemin etmiş yemek yedirtmemeye. Acele acele yiyorum çiğnemeden tutuyorum bu gidişle doğum kilolarını bile veremiyecem
3 cm açılma vardı suni sancıyla akşam 10 da yatış yaptım gece 3 te doğum yaptım ama inanmıyordum doğacağını öyle zordu tüylerim diken diken oldu şimdi bile söylerken yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
3 cm açılma vardı suni sancıyla 2 kez hemde akşam 10 da yatış yaptım gece 3 te doğum yaptım ama inanmıyordum doğacağını öyle zordu tüylerim diken diken oldu şimdi bile söylerken yaa