Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,176 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Yoruldum biryanem sorma vallaha
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben yapmadım esim yaptı 🙈🤣

Bugun bulusamadik burda uyudunuz mu
Kıyamam canım sana ya 🥰 yorma kendini çok,
Oh ne güzel valla iyi yapmışsın canım yorulduğun zaman ona yaptır yemekleri , benim ki anca yemeyi bilsin 😒😂 sadece çay demleye bilir o kadar başka bişey bilmez vallahi, babamda hep anneme yardım eder annemin eli kırıldığında ev işleriyle beraber yemek bulaşık hepsini o yapardı,
Ne uyuması canım dün akşam börek açtık Allah'ım belim koptu , fıtığım azdı resmen uyuyamadım bütün gece 🤦🏻‍♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kıyamam canım sana ya 🥰 yorma kendini çok,
Oh ne güzel valla iyi yapmışsın canım yorulduğun zaman ona yaptır yemekleri , benim ki anca yemeyi bilsin 😒😂 sadece çay demleye bilir o kadar başka bişey bilmez vallahi, babamda hep anneme yardım eder annemin eli kırıldığında ev işleriyle beraber yemek bulaşık hepsini o yapardı,
Ne uyuması canım dün akşam börek açtık Allah'ım belim koptu , fıtığım azdı resmen uyuyamadım bütün gece 🤦🏻‍♀️
Hep yorgunum hepte yapmaz ki🤣

Bazi erkekler haziri ssever kuzum bosver ama istesee senin kide yapar çünkü artık videolar var anlatiyolar

Bazi erkekler haziri ssever kuzum bosver ama istesee senin kide yapar çünkü artık videolar var anlatiyolar

Bazen erkek esine yardimci olamali birtanem ya💞

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Bazen erkek esine yardimci olamali birtanem ya💞
O bir defa olur 😂😂
Aynn öyle canım eşimde öyle bazen diyorum bugün yemek yapmayacam bugün de senden tamam diyor eve geliyor bakıyorum dışardan alıp gelmiş 😂 Allah var bana yardımcı olur yorgunsam yada hastaysam yada canı isterse yapar ama yemek yapmaz 🤷🤣

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
O bir defa olur 😂😂
Aynn öyle canım eşimde öyle bazen diyorum bugün yemek yapmayacam bugün de senden tamam diyor eve geliyor bakıyorum dışardan alıp gelmiş 😂 Allah var bana yardımcı olur yorgunsam yada hastaysam yada canı isterse yapar ama yemek yapmaz 🤷🤣
Bu erkekler ya vallaha ben yemek hiç yapamadim yaptı Allah razı olsun bana çok yardımcı oldu her anlamda 🤲🏻🤲🏻🥰🤍♥️🤣

Tüm sayfalar yüklendi.