Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,161 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
O bir defa olur 😂😂
Aynn öyle canım eşimde öyle bazen diyorum bugün yemek yapmayacam bugün de senden tamam diyor eve geliyor bakıyorum dışardan alıp gelmiş 😂 Allah var bana yardımcı olur yorgunsam yada hastaysam yada canı isterse yapar ama yemek yapmaz 🤷🤣
Benimide öyle kuzum canlarima kalmis aman yok erkeğin eline yakismiyor her yeri aksam batirmis gene asenaya kaldi mutfak 🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimide öyle kuzum canlarima kalmis aman yok erkeğin eline yakismiyor her yeri aksam batirmis gene asenaya kaldi mutfak 🤣🤣🤣
Benim esimde oyle simdi hastalikta bakar bana allah var hakkini yiyemem1💞

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Benim esimde oyle simdi hastalikta bakar bana allah var hakkini yiyemem1💞
Yok canım gerçekten yakışmaz onlara ancak yapar yerler yada sadece yerler , sana da tekrar kolay gelsin kızın, ama bir tek babama yakışır çok titiz dir 🤣🤣 abim ler hepsi aşçı Allah'ım yemek yapmaya mutfağa girerler di o mutfağı toplamak bir kaç gün sürerdi 🤣 o yüzden bazen diyorum Allah'tan bilmiyorsun kim bilir ne hale getirirdin mutfağı diye😀
Allah razı olsun onlardan canım 🤲 baksınlar bi zahmet bizde az bakmıyoruz onlara

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Yok canım gerçekten yakışmaz onlara ancak yapar yerler yada sadece yerler , sana da tekrar kolay gelsin kızın, ama bir tek babama yakışır çok titiz dir 🤣🤣 abim ler hepsi aşçı Allah'ım yemek yapmaya mutfağa girerler di o mutfağı toplamak bir kaç gün sürerdi 🤣 o yüzden bazen diyorum Allah'tan bilmiyorsun kim bilir ne hale getirirdin mutfağı diye😀
Allah razı olsun onlardan canım 🤲 baksınlar bi zahmet bizde az bakmıyoruz onlara
Ahahahhah aynen aynen onlar yemegi bilsinler anca🤭🤭🤣🤣

Aynen kuzum herkez baban olamaz ne güzel masallah 💞

Tabi bakacaklar canim evde bedava hizmetçileri var 🤣🤣🤣

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Tabi bakacaklar canim evde bedava hizmetçileri var 🤣🤣🤣
Başka işe yaramazlar zaten 😂 eşimde hasta Allah'ım Ali'den daha mızmız hiç çekilmiyor hasta oldumu ayyy ölüyorum (Allah korusun) ayyy bu ne Allah'ım ayy dayanamıyorum diye sabaha kadar sayıklar durur😂😂 bu gece yine sabaha kadar sayiklayip durdu,
Ay kurban olurum ben ona 🥰 gençliğinden bu yana İstanbul'a sürekli çalışmaya gider kendi işini kendisi yapar alışmış öyle o yüzden bu işlerde tecrübeli ,
Yani anaları bile öyle bakmaz onlara yatıp kalkıp dua etsin ler varlığımıza 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Başka işe yaramazlar zaten 😂 eşimde hasta Allah'ım Ali'den daha mızmız hiç çekilmiyor hasta oldumu ayyy ölüyorum (Allah korusun) ayyy bu ne Allah'ım ayy dayanamıyorum diye sabaha kadar sayıklar durur😂😂 bu gece yine sabaha kadar sayiklayip durdu,
Ay kurban olurum ben ona 🥰 gençliğinden bu yana İstanbul'a sürekli çalışmaya gider kendi işini kendisi yapar alışmış öyle o yüzden bu işlerde tecrübeli ,
Yani anaları bile öyle bakmaz onlara yatıp kalkıp dua etsin ler varlığımıza 😂😂
Her yeri berbat ederler onlar

Tüm sayfalar yüklendi.