Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geceler bana haram uyumayi seven ben uyumayi unuttum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Inşallah uyuycak birgun ve bende kendimi by şekilde tatmin ediyorum
Inşallah kuzum allah razı olsun
Wayytt yemekler kocadan desene ne yapicak sana bakalım
Ben uykuyu seviyorum aşı geceleri atesi cikar diye esim uyuma diyor ya cinlerim tepeme cikiyor, en son yari yariya nobetlesiyoruz seni dusunemiyorum bu durumda, Allah yardimcin olsun cabuk gecer inşallah gribin de
Bizde de tersi eşim uyu diyor bişi olmaz ben uyumuyorum ateşi çıkar diye 2 3 saat bekle sonra küt oyuzden aşıya sabahtan götürüyorum etkisi erken saatlerde göstersin diye
Geceler bana haram uyumayi seven ben uyumayi unuttum
Wayytt yemekler kocadan desene ne yapicak sana bakalım
Bizde de tersi eşim uyu diyor bişi olmaz ben uyumuyorum ateşi çıkar diye 2 3 saat bekle sonra küt oyuzden aşıya sabahtan götürüyorum etkisi erken saatlerde göstersin diye
Ben de sabahtan goturuyorum, ben diyorum uyu birsey olmaz sık sık kalkiyoruz diye. Ne uyuyor ne uyutuyor. En son asida butun isleri esime yaptirip iyice yorduktan sonra gece uyumasini sagladim, pesinden ben de mis gibi uyku cektim
Ben de sabahtan goturuyorum, ben diyorum uyu birsey olmaz sık sık kalkiyoruz diye. Ne uyuyor ne uyutuyor. En son asida butun isleri esime yaptirip iyice yorduktan sonra gece uyumasini sagladim, pesinden ben de mis gibi uyku cektim