Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de sabahtan goturuyorum, ben diyorum uyu birsey olmaz sık sık kalkiyoruz diye. Ne uyuyor ne uyutuyor. En son asida butun isleri esime yaptirip iyice yorduktan sonra gece uyumasini sagladim, pesinden ben de mis gibi uyku cektim
sesli güldüm valla benim eşim de diyir uyu sık sık kalkarız ama yok icim el vermiyor bende eşimi uyutmam ateşi biraz yükselse hemen kalk sanki ateşi var diyorum kızıyor ölçüm cihazı orda ben niye i kaldiriyon diye korkarım eşim de birgün senin eşine yaptığını yaptıraca bana
sesli güldüm valla benim eşim de diyir uyu sık sık kalkarız ama yok icim el vermiyor bende eşimi uyutmam ateşi biraz yükselse hemen kalk sanki ateşi var diyorum kızıyor ölçüm cihazı orda ben niye i kaldiriyon diye korkarım eşim de birgün senin eşine yaptığını yaptıraca bana
Cok pimpirikli olmaya gerek yok, zaten geceleri yanimda yatiriyorum, devamli emiyor, sık sık zaten kontrol ediyorum bir de nobet mi tutacagim cok pimpirikli olunca yorgunluktan uyuyakaldi en guzel uykumu o gece cekmisim yalniz
Cok pimpirikli olmaya gerek yok, zaten geceleri yanimda yatiriyorum, devamli emiyor, sık sık zaten kontrol ediyorum bir de nobet mi tutacagim cok pimpirikli olunca yorgunluktan uyuyakaldi en guzel uykumu o gece cekmisim yalniz
ALLAH seni güldürsün ya ne biliyim için el vermiyor bende uyudum mu kalkamıyorum ama eşimin uykusu hafif afedersin oğlum gaz çıkarsa hemen uyanır o derece uyusam da çocuğu eşimin tarafına atıp uyurum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ALLAH seni güldürsün ya ne biliyim için el vermiyor bende uyudum mu kalkamıyorum ama eşimin uykusu hafif afedersin oğlum gaz çıkarsa hemen uyanır o derece uyusam da çocuğu eşimin tarafına atıp uyurum
Aynen bencede kuzum
Bende bende
Allah yuzunden gulumsemeyi eksik etmesin bacim Ben tereddutlu yatarsam çok sık kalkarim, yine isimi saglama alip saat basina alarm da kurarim, uzerine bir de hic uyumamak cok fazla geliyor acikcasi o yuzden ver elini uyku mesela gunduzleri de hic uyuyamam
Rabbim korusun evlatlarimizi, ben elimden geldigi kadar cok kalkiyorum zaten, uykusuz kalirsam gunduz oynayamiyorum o zaman cocuk daha kötü oluyor