Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,456 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ya cnm çok takma kaynanayi üzme kendini😄
Ben takmazdim da evime gelip yerleştiler ailece yoksa ne derdim olur onunla 🤦🏻‍♀️
Mariyam kaç haftalık oldun kuzum
14 haftalık canım
Benide geçerken alabilirsin konum atiyim🤣🤣🤣
Olur beraber gideriz 😂 Kemal Sunal'ın bir sahnesi vardı top oynuyor lardi arkadaşıyla tımarhane de senle onun gibi top oynarız 😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Her pismanliginda eyvallahti da bu konuda olmaz. Ciddi bir konuydu, 3-5 gunde unutabilecegim birsey de degil.
Birseu diyemem o zman kuzum doğruyu srn bilirsin 🤷‍♀️💜
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben takmazdim da evime gelip yerleştiler ailece yoksa ne derdim olur onunla 🤦🏻‍♀️
14 haftalık canım
Olur beraber gideriz 😂 Kemal Sunal'ın bir sahnesi vardı top oynuyor lardi arkadaşıyla tımarhane de senle onun gibi top oynarız 😂😂
Aynen aynen 🤣🤣🤣

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank

Kesinlikle esime diyorum zaten Allah rızası icin beni ihbar edin beni almaya gelsinler bakirkoyden diyorum 🤣🤣🤣
Bir uyutma tarzina alistirmayi denesen ? Mesela benimki de ayakta sallanarak uyuyor ama gozlerini kapatan şapkasını takinca uyuyor, bazen de ellerimi de tutuyor 😍 aksi takdirde ne kadar sallarsam salliyayim uyumuyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🌹🤲🏻
Amin canım sende Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın yavrularını inşallah 🤲💝

Kesinlikle esime diyorum zaten Allah rızası icin beni ihbar edin beni almaya gelsinler bakirkoyden diyorum 🤣🤣🤣
Delisin işte bes belli 🤣🤣 olmasan ihbar edilmek ister miydin🤣 eşin ne diyor kız delirdin mi diyor dur 🤭 bakırköy bize uzak ben Elazığdakine gidecem galiba o bize daha yakın sanırım

Tüm sayfalar yüklendi.