Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,452 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Amin canım sende Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın yavrularını inşallah 🤲💝
Delisin işte bes belli 🤣🤣 olmasan ihbar edilmek ister miydin🤣 eşin ne diyor kız delirdin mi diyor dur 🤭 bakırköy bize uzak ben Elazığdakine gidecem galiba o bize daha yakın sanırım
Amin canım benim inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bir uyutma tarzina alistirmayi denesen ? Mesela benimki de ayakta sallanarak uyuyor ama gozlerini kapatan şapkasını takinca uyuyor, bazen de ellerimi de tutuyor 😍 aksi takdirde ne kadar sallarsam salliyayim uyumuyor
Kiz her yolu demiyorim hamak aldik yok kucakta denedim yok ayagimda sallayacam ama ellerimden tutucam suan kapamdi gözleri bu uyumayi sevmiyor doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım sende Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın yavrularını inşallah 🤲💝
Delisin işte bes belli 🤣🤣 olmasan ihbar edilmek ister miydin🤣 eşin ne diyor kız delirdin mi diyor dur 🤭 bakırköy bize uzak ben Elazığdakine gidecem galiba o bize daha yakın sanırım
Ahahahha saglam kalmak mümkün değil ki artik🤣🤣🤣🤣 ben sanirm 2m sin ortasındayım 🤣🤣🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Kiz her yolu demiyorim hamak aldik yok kucakta denedim yok ayagimda sallayacam ama ellerimden tutucam suan kapamdi gözleri bu uyumayi sevmiyor doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahahahha saglam kalmak mümkün değil ki artik🤣🤣🤣🤣 ben sanirm 2m sin ortasındayım 🤣🤣🤣
Oyy oyy kiyamam. Biz eve geldiginde sapkaya alistirdik Allah'tan sapka buyuktu de hala onunla uyuyor. Baska sapka olsa bile uyumuyor. Uykuyu sevmeyen cocuk cok zor ya, Allah kolaylık versin 🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Oyy oyy kiyamam. Biz eve geldiginde sapkaya alistirdik Allah'tan sapka buyuktu de hala onunla uyuyor. Baska sapka olsa bile uyumuyor. Uykuyu sevmeyen cocuk cok zor ya, Allah kolaylık versin 🤲
Amanin nu sapka ney asla durdurmuyor kafasinda toka bile taktirmiyor Allah razi olsun birtanem nerdeyse 9 ay olucam düzelmedi artikta umudum yok üzülmez

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Amme(nebe) suresini dinleterek uyutmayi denedin mi?
Denedim kuzum telefonumda hepsi var uyiu rukyesi ne ararsan ama yok hic biri tesir etmiyor bu dualarin altinda yorumlar var hocam acar açmaz uyudu diye bir cok yazi var ama benim bu uyumuyor bizdemi vad anormallik Anlamadim 🤷‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.