Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buyuyo annesi daha çok yaramazlık yapicak benim kızımda uyku düzeni hiç yok son 1 aydır ya napcan hiç bilmiyorum gece 3 4 uyuyoruz gündüz 12 de kalkıyoruz
Bende kızımı uyutdum uzanyorum öyle hamilelik nasıl geçtiğini hiç anlamiyorum valla hulyam kosturmaktan sen nasılsın umut nasıl cnm akşama ne yemek yapicagimi daha düşünmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bak şimdi benimde canım çekti kalktım yapicam birazdangeçmiş olsun cnm
Bugün temizlik günüm akşama kadar dip köşe temizlik yapicam o yüzden yemekte kolaya kaçtım fırında balık yanına salata bide çorba tamamdır sen napiyosun nasılsın canm
2 yaş sendromuna bu kadar erken girmezler herhalde bizde 3 aydır bu durumdayız hastaliklardan sonra alışkanlık oldu bütün düzeni değişti nasıl bı çare bulacağımı da bilmiyorum artık
Bugün temizlik günüm akşama kadar dip köşe temizlik yapicam o yüzden yemekte kolaya kaçtım fırında balık yanına salata bide çorba tamamdır sen napiyosun nasılsın canm