Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben özelde dogum ettim ikinci cocugumda ebeler doktorlar ben sanci cekiyodum catalda ıkınıyorum hic bisey yapmiyolardi yardimci hic olmuyolardi bilâkis karşımda kahkaha atiyolardi o dogum halimle bi kizdim onlara dedim ben burda aci cekiyorum siz karşimda kahkaha atiyonuz bana dedi napalim agliyalımmi bende ağlamayin karşimdada gulmeyin yeter dedim valla o zaman benden guzel azari işittiler ebeler
Bu hafta sancılarım başladı korkuyorum sürekli lavaboya gidiyorum kanama filan varmı diye iki gün sonra kontrol var bakalım ne diycek doktor sizde varmı biseyler cinsiyet ne
Bu hafta sancılarım başladı korkuyorum sürekli lavaboya gidiyorum kanama filan varmı diye iki gün sonra kontrol var bakalım ne diycek doktor sizde varmı biseyler cinsiyet ne
Kız olacak hayırlısıyla inşallah. Aşağı inmiş sanki. Sürekli tuvaletim geliyor. Baskı yapıyor heralde.sanki her an suyum gelecekmiş gibi hissediyorum. Son günler çok yoruldum, hazırlıklarım anca bitti
Kız olacak hayırlısıyla inşallah. Aşağı inmiş sanki. Sürekli tuvaletim geliyor. Baskı yapıyor heralde.sanki her an suyum gelecekmiş gibi hissediyorum. Son günler çok yoruldum, hazırlıklarım anca bitti
Allah bağışlasın inşallah sağ salim kucağına alırsın döndükçe baskı yaptıkça canı acıyor insanın sızlıyor sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyor insan annelik çok zor
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim hiç oturmadim ki 9 ay boyunca nedense bünye sürekli iş yapmak istiyor çok şükür o yüzden ödem filan oluşmadı inşallah doğumum kolay olur bebek artık çıkmak istiyor galiba iki güne bir sancım geliyor aşağı baskı yapıyor çıkacak gibi