Sorum var Son 47 gun ve sabırsızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra Hüma tarafından oluşturulan Son 47 gun ve sabırsızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,482 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son 47 gun ve sabırsızlık
Konbuyu başlatan Serra Hüma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra Hüma

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah ismide ne güzelmiş prensesin 🧿 Hayirlisi ile gelsin annesi rabbim hayırlı doğumlar versin🥰🤲🙏 Evlatlarımız bize en iyi gelen ilaç tarifi yok paha biçilmez 🙏🤲🥰
Öyle valla o benım herseyım sağ salım kucagıma gelsın de hayırlıca daha ne ısterım rabbımden. Rabbım hepimizin evladını hayırlı eylesın ıns.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İnşallh canım o kadar ıhtıyacım varkı ona

Bu günlerde çok guzel aynı bedende olmak hareketlerını hıssetmek falan ama kucağımda onunla oynamak koklamak ıstegı daha fazla hayırlı gelsın inşallh kuzum benim

Uyku çok var zaten bol bol uyuyoruz canım inşallh zman su gıbı geçer bıze de o kadar gunlerı gecırdık de şu 1 ay çok zor gelıyo nedense
Aynen öle olur o son demler geçmek bilmez🤗 Ama tatlı bekleyiş sonu❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle valla o benım herseyım sağ salım kucagıma gelsın de hayırlıca daha ne ısterım rabbımden. Rabbım hepimizin evladını hayırlı eylesın ıns.
Aminn canım amin🤲🙏

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Bende kimseye vermem asla diyordum kuzum ama bazen öyle zamanlar geliyor ki 😀 şöyle yarimsaat biri baksa da kendime gelsem diye iki ayak uzatsam dediğim günler oluyor ama yarım.saat biri versemde çok özlüyorum ya yapamıyorum onsuz hiç öyle herkese de vermem bir tek alt katımda Gülcan abla var kiracimiz ona versem ancak 🥰
Bende aynı senın gıbı olurum kesın ama gene ınatlasıp vermem galıba ayrılamam kı hep bı korku olur bende ya bısey olursa bazen düşünüyorum da uyurken bıle yalnız bırakamam heralde

Aynen öle olur o son demler geçmek bilmez🤗 Ama tatlı bekleyiş sonu❤

Aminn canım amin🤲🙏
Evet evet çok güzel tatlı bekleyış şükürler olsun 😍😍

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İnşallh canım o kadar ıhtıyacım varkı ona

Bu günlerde çok guzel aynı bedende olmak hareketlerını hıssetmek falan ama kucağımda onunla oynamak koklamak ıstegı daha fazla hayırlı gelsın inşallh kuzum benim
Çok haklısın inan doğumdan sonra bazen o günleri özlüyor insan 💝 amin inşallah sağlıkla güzellikler le alırsın kucağına canım benim ♥️😍

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı senın gıbı olurum kesın ama gene ınatlasıp vermem galıba ayrılamam kı hep bı korku olur bende ya bısey olursa bazen düşünüyorum da uyurken bıle yalnız bırakamam heralde

Evet evet çok güzel tatlı bekleyış şükürler olsun 😍😍
Küçük bebekken o korkular çok oluyor kzuum ama meraketme biraz zaman geçsin biraz büyüdüğünde korkun azalır az da olsa daha çok biz anneyiz bizim korkumuz gecmez

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ozlerım kesın bende. Ama gecenın bı yarısı da olsa onunla vakıt gecırmek güzel olur ya ben çok ıstıyorum inşallh o günler yakın
Ne güzel onu böyle büyük bir özlemle beklemen 😍🤗 rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım 🤲
Evet yanında mi yoksa karnında mi olması daha iyi mi desen yanımda derim tabiki gerçekten dediğin gibi onu sevmek koklamak ona dokunmak herşeyi beraber yeniden öğrenmek keşf etmek hissetmek o kadar güzel ki inan seni şuan çok iyi anlıyorum 😘 sende biraz daha sık dişini bak çok az kalmış maşallah koca sekiz ayı devirmiş sin son 47 gün dediğin nedir ki 🤗 Allah yardımcın olsun canım benim 😘🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Artık o kadar canım sıkılıyor kı kızım gelse de onunla vakıt gecırsem ya. Sızde de öyle mı? Sabırsızlık heycan korku hepsı bır arada bırleşmiş sanki
Valla balım zaman su misali bir bakmissin kucağımda bir bakmissin 5 aylık olmuş bile bende hamile iken senin gibi sabirsizdim şuan miniğim 5 aylık oldu bile teyzesi sabret az vaktin kalmış şükür 🤲🏻 Rabbim sağ salim kucgaina almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Küçük bebekken o korkular çok oluyor kzuum ama meraketme biraz zaman geçsin biraz büyüdüğünde korkun azalır az da olsa daha çok biz anneyiz bizim korkumuz gecmez
Aynen canım ben çok korkarım kesın sımdıden oyleyım inşallh daha asırı olmaz da.

Valla balım zaman su misali bir bakmissin kucağımda bir bakmissin 5 aylık olmuş bile bende hamile iken senin gibi sabirsizdim şuan miniğim 5 aylık oldu bile teyzesi sabret az vaktin kalmış şükür 🤲🏻 Rabbim sağ salim kucgaina almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ay hayırlısıyla gelse de bıran önce ellerımde olsa canım benım çok ıstıyırum gerçekten onunla her anı yaşamak aldıgım elbıselerı tek tek gıydırmek ıstıyorum o kadar güzel bı duyguymuş kı Rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallh gülüm. Bebısını öpüyorum çok benım ıcın o mıs kokusunu koklarmısın.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar