Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay hayırlısıyla gelse de bıran önce ellerımde olsa canım benım çok ıstıyırum gerçekten onunla her anı yaşamak aldıgım elbıselerı tek tek gıydırmek ıstıyorum o kadar güzel bı duyguymuş kı Rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallh gülüm. Bebısını öpüyorum çok benım ıcın o mıs kokusunu koklarmısın.
Amın canım benım çok sagolasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amın amın bırazn önce gelseler zaman geçse de senın kaç aylık canım
Benim de son 8 gün gerçekten aşırı bunalıma girdim artık gelmesini istiyorum evde tek kalıyorum sıkılıyorum uğraş olacak bana inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Benim de son 8 gün gerçekten aşırı bunalıma girdim artık gelmesini istiyorum evde tek kalıyorum sıkılıyorum uğraş olacak bana inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Allah bir sancida kurtarsın ben de sabirsizlaniyordum ama 41 haftayı buldu minik kizim şuan 10 gün oldu dün gibi sancı çektiğimi hatırlıyorum zaman çok cabuk geçiyor canim, allah bebişini sana bagişlasin sag salim kucağına alirsin kuzum,
Allah bir sancida kurtarsın ben de sabirsizlaniyordum ama 41 haftayı buldu minik kizim şuan 10 gün oldu dün gibi sancı çektiğimi hatırlıyorum zaman çok cabuk geçiyor canim, allah bebişini sana bagişlasin sag salim kucağına alirsin kuzum,
Maşallah senınkı yerını çok sevmıs canom. Valla sancının nasıl bısey olduğunu bılmıyorum sımdılık ama herseyıne katlanıyor anne o yüzden çok korkutmak istemiyorum kendımı sonunda yavrumu kucagıma alcam ınsallh. Amın canım Rabbım hepımızın bebesını bagıslasın inş