Sorum var Son 47 gun ve sabırsızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra Hüma tarafından oluşturulan Son 47 gun ve sabırsızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,482 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son 47 gun ve sabırsızlık
Konbuyu başlatan Serra Hüma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra Hüma

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Valla balım zaman su misali bir bakmissin kucağımda bir bakmissin 5 aylık olmuş bile bende hamile iken senin gibi sabirsizdim şuan miniğim 5 aylık oldu bile teyzesi sabret az vaktin kalmış şükür 🤲🏻 Rabbim sağ salim kucgaina almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ay hayırlısıyla gelse de bıran önce ellerımde olsa canım benım çok ıstıyırum gerçekten onunla her anı yaşamak aldıgım elbıselerı tek tek gıydırmek ıstıyorum o kadar güzel bı duyguymuş kı Rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallh gülüm. Bebısını öpüyorum çok benım ıcın o mıs kokusunu koklarmısın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum🤲♥️
Amın canım benım çok sagolasın😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen bende senin gibiyim canım hayırlısıyla sağlıkla inşallah kucağımiza alırız bebişlerimizi
Amın amın bırazn önce gelseler zaman geçse de senın kaç aylık canım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ay hayırlısıyla gelse de bıran önce ellerımde olsa canım benım çok ıstıyırum gerçekten onunla her anı yaşamak aldıgım elbıselerı tek tek gıydırmek ıstıyorum o kadar güzel bı duyguymuş kı Rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallh gülüm. Bebısını öpüyorum çok benım ıcın o mıs kokusunu koklarmısın.

Rica ederim kuzum benim🤲♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amın amın bırazn önce gelseler zaman geçse de senın kaç aylık canım
Tabiki koklarim canım benim çok güzel yazmışsın duygulandım kız 🥺🥺. İnşallah bu son 46 günde geçecek sabret kuzum sonra prenses kucağında olacak Allah'ım izni ile

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla balım zaman su misali bir bakmissin kucağımda bir bakmissin 5 aylık olmuş bile bende hamile iken senin gibi sabirsizdim şuan miniğim 5 aylık oldu bile teyzesi sabret az vaktin kalmış şükür 🤲🏻 Rabbim sağ salim kucgaina almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Kayra delikanlı olmuş🤭🤣🤣 masallah bakışa bak resimde nasıl bakıyor yakisikli

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar