Soran, merak eden, düşünen herkese çok teşekkür ederim kızlar Sonunda geldi benim küçük bey oda zorla geldi kendine kalsa yine geleceği yoktu pazarı pazartesiye bağlayan gece yatışım yapıldı 12de o gün sabaha kadar hiçbir şey yapılmadı boşuna yattım diye baya söylendim durdum hatta dün sabah 9da alttan bi ilaç verdiler rahim ağzını yumuşatacak dediler bir iki saate etkisi olur dediler. Saatler geçti bende hâlâ tık yoktu imza atıp çıkacağım diyordum en son nasılsa burada da birşey yapılmıyor evde beklerim o zaman sancımı diye sabah 9da yapıldı ilaç akşam 9a kadar bekleyeceğim olmadı çıkarım dedim bizimkilere ki saat 9 oldu benim sancılar başladı saat gece 3ü 17 geçe de doğdu beyefendi. Bu sefer dikişim yok o yüzden çok zor geçti kesi atılmadığı için çok şükür geçti gitti en azından. Darısı başınıza hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayırlı olsun çok sevindim valla . Rabbim sana bağışlasın . Bize de dua etSoran, merak eden, düşünen herkese çok teşekkür ederim kızlar Sonunda geldi benim küçük bey oda zorla geldi kendine kalsa yine geleceği yoktu pazarı pazartesiye bağlayan gece yatışım yapıldı 12de o gün sabaha kadar hiçbir şey yapılmadı boşuna yattım diye baya söylendim durdum hatta dün sabah 9da alttan bi ilaç verdiler rahim ağzını yumuşatacak dediler bir iki saate etkisi olur dediler. Saatler geçti bende hâlâ tık yoktu imza atıp çıkacağım diyordum en son nasılsa burada da birşey yapılmıyor evde beklerim o zaman sancımı diye sabah 9da yapıldı ilaç akşam 9a kadar bekleyeceğim olmadı çıkarım dedim bizimkilere ki saat 9 oldu benim sancılar başladı saat gece 3ü 17 geçe de doğdu beyefendi. Bu sefer dikişim yok o yüzden çok zor geçti kesi atılmadığı için çok şükür geçti gitti en azından. Darısı başınıza hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza inşallah