Sonunda gösterdi kendini 😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hafta Hafta Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Sonunda gösterdi kendini 😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,742 kez görüntülenmiş, 181 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hafta Hafta Gebelik
Konu Başlığı Sonunda gösterdi kendini 😂😂
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Evet güzel anneler ve anne adayları sonunda minik prenses kendini gösterdi 😍😍. Tatlış bir kızım olacak Allah’ın izni ile 🤲🏻. Cinsiyetini gösterdi hanımefendi ama bu seferde yüzünü gizledi 😂😂olsun burada razıyız biz
Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla da kucağına almayı nasip etsin kuzum sağlıcakla doğsun prenses hanım isim düşündünüz mü🥰

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Evet güzel anneler ve anne adayları sonunda minik prenses kendini gösterdi 😍😍. Tatlış bir kızım olacak Allah’ın izni ile 🤲🏻. Cinsiyetini gösterdi hanımefendi ama bu seferde yüzünü gizledi 😂😂olsun burada razıyız biz
Sağlıkla gelsin canım 😍

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kayra da çok akıllı ama bu öyle olmayacak belli 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahaah ne güzel başlasın annesi 😂😂. Valla ya adam birde her gitmem de diyordu yanlış söylüyorsun diye inanmadım 😂😂
🤣🤣 Maşallah cnm Allah'ım inşallah kucagina almayı nasip etsin inşallah evet 🥰🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla da kucağına almayı nasip etsin kuzum sağlıcakla doğsun prenses hanım isim düşündünüz mü🥰
Evet canım ismi baştan beri belliydi kayranın da onunda . Ayra nur düşünüyoruz

Canm tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşAllah🤲 Ayra Nur çok güzel isim 😍 bana dua etsen🥲 benimde bi arkamda dayanacak bir oğlum olsun❤️ Allah herkesin gönlüne göre versin. Olmayanlara nasib etsin Amin🤲
Rabbim gönlünden geçeni sağ Salim nasip etsin inşallah canım benim

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Nazlı prenses Nazi bıraktı desene 😂😂Çok sevindim canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sağlıkla gelsin canım 😍
Amin canım amin 🙏🏻

Nazlı prenses Nazi bıraktı desene 😂😂Çok sevindim canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰♥️
Amin kuzum baya yordu bizi 😂😂

🤣🤣 Maşallah cnm Allah'ım inşallah kucagina almayı nasip etsin inşallah evet 🥰🥰
Amin canım amin 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar