Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah kolaylık versin inşallah kuzum diş dönemi zor oluyor gerçekten yaa kıyamam paşaya ağrı kesici filan veriyormusun kuzum bide eline havuç yeşil soğan sapı filan ver kuzum çok rahatlatır
Allah kolaylık versin inşallah kuzum diş dönemi zor oluyor gerçekten yaa kıyamam paşaya ağrı kesici filan veriyormusun kuzum bide eline havuç yeşil soğan sapı filan ver kuzum çok rahatlatır
Ya normalde bu kadar bana düşkün değil eminim diş sıkıntısı geçsin yine beni çok yormaz normalde bu kadar yaramaz da değil şuan sadece canımı oluyor aşı oluncada mesela ağrısı gidene kadar bana mum tutturuyor sonra eski haline dönüyor
Ya iyi öyleyse daha iyi inşallah biran önce çıkartırda ikiniz de rahat edersiniz cnm bnm ya ahaha Allah'ım hiç güleceğim yoktu çocuklar hep mi aynı olur
Ya iyi öyleyse daha iyi inşallah biran önce çıkartırda ikiniz de rahat edersiniz cnm bnm ya ahaha Allah'ım hiç güleceğim yoktu çocuklar hep mi aynı olur