A Adıgüzel Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 77 1 Kasım 2022 #1 Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi?
Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi?
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Kasım 2022 #11 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: 21 hafdadan his edersin Genişletmek için tıkla ... Napiyon canım Oyla 0 Downvote
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 1 Kasım 2022 #12 Hülya❤️' Alıntı: Napiyon canım Genişletmek için tıkla ... Uzaniyorum.askim sen nepyorsun Oyla 0 Downvote
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Kasım 2022 #13 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Uzaniyorum.askim sen nepyorsun Genişletmek için tıkla ... Bende uzanıyorum şekerim bugün fazla seni goremedim merak ettim bitanem Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Uzaniyorum.askim sen nepyorsun Genişletmek için tıkla ... Bende uzanıyorum şekerim bugün fazla seni goremedim merak ettim bitanem
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 1 Kasım 2022 #14 Hülya❤️' Alıntı: Bende uzanıyorum şekerim bugün fazla seni goremedim merak ettim bitanem Genişletmek için tıkla ... Canim internetimizde sorun var degismek gerekir evden cikacagmiz icin fazla usdunde dusmedikcikana kadar idare ederiz Oyla 0 Downvote
Hülya❤️' Alıntı: Bende uzanıyorum şekerim bugün fazla seni goremedim merak ettim bitanem Genişletmek için tıkla ... Canim internetimizde sorun var degismek gerekir evden cikacagmiz icin fazla usdunde dusmedikcikana kadar idare ederiz
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Kasım 2022 #15 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Canim internetimizde sorun var degismek gerekir evden cikacagmiz icin fazla usdunde dusmedikcikana kadar idare ederiz Genişletmek için tıkla ... Niye tasincakmisiniz kuzum Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Canim internetimizde sorun var degismek gerekir evden cikacagmiz icin fazla usdunde dusmedikcikana kadar idare ederiz Genişletmek için tıkla ... Niye tasincakmisiniz kuzum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Kasım 2022 #16 Hülya❤️' Alıntı: Niye tasincakmisiniz kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet canim.ev aldik.rusuyada sukur Oyla 0 Downvote
Hülya❤️' Alıntı: Niye tasincakmisiniz kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet canim.ev aldik.rusuyada sukur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Kasım 2022 #17 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Evet canim.ev aldik.rusuyada sukur Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım ağzınizin tadıyla rabbim saglıkla oturmayı nasip etsin inşallah @Ulduz.kiz anesi👶❤ Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Evet canim.ev aldik.rusuyada sukur Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım ağzınizin tadıyla rabbim saglıkla oturmayı nasip etsin inşallah @Ulduz.kiz anesi👶❤
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Kasım 2022 #18 Hülya❤️' Alıntı: Hayırlı olsun canım ağzınizin tadıyla rabbim saglıkla oturmayı nasip etsin inşallah @Ulduz.kiz anesi👶❤ Genişletmek için tıkla ... Tesekurler askim isdeyen herkese kismet olsun Oyla 0 Downvote
Hülya❤️' Alıntı: Hayırlı olsun canım ağzınizin tadıyla rabbim saglıkla oturmayı nasip etsin inşallah @Ulduz.kiz anesi👶❤ Genişletmek için tıkla ... Tesekurler askim isdeyen herkese kismet olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Kasım 2022 #19 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekurler askim isdeyen herkese kismet olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım hayırlısıyla Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekurler askim isdeyen herkese kismet olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım hayırlısıyla
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Kasım 2022 #20 Hülya❤️' Alıntı: Amin inşallah canım hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... ❤❤❤❤ Oyla 0 Downvote