A Adıgüzel Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 77 1 Kasım 2022 #1 Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi?
Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi?
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 1 Kasım 2022 #2 Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... İlk gebeliğin ise 24. Haftaya kadar hissetmemen normal. Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... İlk gebeliğin ise 24. Haftaya kadar hissetmemen normal.
A Adıgüzel Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 77 1 Kasım 2022 #3 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: İlk gebeliğin ise 24. Haftaya kadar hissetmemen normal. Genişletmek için tıkla ... Yok cnm 4.cü gebeliğim Oyla 0 Downvote
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: İlk gebeliğin ise 24. Haftaya kadar hissetmemen normal. Genişletmek için tıkla ... Yok cnm 4.cü gebeliğim
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 1 Kasım 2022 #4 Adıgüzel' Alıntı: Yok cnm 4.cü gebeliğim Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım , dediğim gibi 24. Haftaya kadar hissedersin inşallah Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Yok cnm 4.cü gebeliğim Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım , dediğim gibi 24. Haftaya kadar hissedersin inşallah
A Adıgüzel Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 77 1 Kasım 2022 #5 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Maşallah canım , dediğim gibi 24. Haftaya kadar hissedersin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnsallh sağol cnm ALLAH razı olsun Oyla 0 Downvote
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Maşallah canım , dediğim gibi 24. Haftaya kadar hissedersin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnsallh sağol cnm ALLAH razı olsun
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 1 Kasım 2022 #6 Adıgüzel' Alıntı: İnsallh sağol cnm ALLAH razı olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden inşallah canım benim Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: İnsallh sağol cnm ALLAH razı olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden inşallah canım benim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,744 Konum Kırklareli 1 Kasım 2022 #7 Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... Normal canım en geç 24. Haftaya kadar hissedersin Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... Normal canım en geç 24. Haftaya kadar hissedersin
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,331 Konum Siirt 1 Kasım 2022 #8 18-24 haftalar arası hissedersin Oyla 0 Downvote
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Kasım 2022 #9 Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... Çok normal kuzum Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... Çok normal kuzum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 1 Kasım 2022 #10 Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... 21 hafdadan his edersin Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar 19 haftalık gebeyim fakat daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? Genişletmek için tıkla ... 21 hafdadan his edersin