Sorum var Sorun yine eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Sorun yine eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,152 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun yine eşim
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Kıyamam kuzum yaa Allah kolaylık versin, üzgünsün biliyorum ama beddua etme neticede eşin bişey olsa yine ona üzülecek olan sensin🙁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum o erkekleri allah bildiği gibi yapsın gerçekten hepsimi aynı oluyor bu illettlerin ben anlamıyorum ya sakin canini skma kendine yaparsın ona hiç birşey olmaz bırak ne halleri varsa görsün insan anlıyor bazı şeylerin kıymetini değerini ama iş işten geçtikten sonra ama gidince ama ölünce 😕

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam kuzum yaa Allah kolaylık versin, üzgünsün biliyorum ama beddua etme neticede eşin bişey olsa yine ona üzülecek olan sensin🙁
Haklısın canım ama çok canımı yakıyor keşke evlenmeseydim bu adamla dedirtti yine bana neymiş arkadaşının odunun u doğrayacakmış sanki kış gelmişte soğuktan donmuşlar. Ama bizim evin ufak tefek insaat işini bitirip temizlik yapıp eve göçmemiz gerekiyor doğumum yakın önümüz kış evin içinde insaat olduğundan eşyalarım tozdan görünmüyor yatak Battaniye koltukların yıkanması gerekiyor ama adam başkasının işinin derdinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum o erkekleri allah bildiği gibi yapsın gerçekten hepsimi aynı oluyor bu illettlerin ben anlamıyorum ya sakin canini skma kendine yaparsın ona hiç birşey olmaz bırak ne halleri varsa görsün insan anlıyor bazı şeylerin kıymetini değerini ama iş işten geçtikten sonra ama gidince ama ölünce 😕
Öyle valla canım daha bişyler söyleyince de beni haksız çıkarmaya çalışıyor. Onlarda kendisinin işini yapıyormuş odun bir günlük iş bikaç gün sonra doğra ne var daha sobasını bile kurmamıştır adam bu sıcakta

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Haklısın canım ama çok canımı yakıyor keşke evlenmeseydim bu adamla dedirtti yine bana neymiş arkadaşının odunun u doğrayacakmış sanki kış gelmişte soğuktan donmuşlar. Ama bizim evin ufak tefek insaat işini bitirip temizlik yapıp eve göçmemiz gerekiyor doğumum yakın önümüz kış evin içinde insaat olduğundan eşyalarım tozdan görünmüyor yatak Battaniye koltukların yıkanması gerekiyor ama adam başkasının işinin derdinde

Öyle valla canım daha bişyler söyleyince de beni haksız çıkarmaya çalışıyor. Onlarda kendisinin işini yapıyormuş odun bir günlük iş bikaç gün sonra doğra ne var daha sobasını bile kurmamıştır adam bu sıcakta
Ne diyim kuzum kaç yıllık evlisin çocuk feln varmı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım benim sen böyle üzülürken emin ol onun umrunda bile olmuyordur. Önemli olan kendine değer vermen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun. Senin canını onlar tekrar vermeyecek sana veya geçen 1 saniyen geri gelmeyecek o yüzden eşin bile olsa bırak keyfine bak

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne diyim kuzum kaç yıllık evlisin çocuk feln varmı
Daha 2 yıllık evliyim canım ama ilk aydan pişman etti beni tam düzeldi diyorum Bi bakıyorum daha beter 32+2 haftalık gebeyim ama ona karşı sevgim var mı bilmiyorum iyi anlaştığımız zaman seviyorum ama en ufak huysuzluğunda soğuyorum

Canım benim sen böyle üzülürken emin ol onun umrunda bile olmuyordur. Önemli olan kendine değer vermen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun. Senin canını onlar tekrar vermeyecek sana veya geçen 1 saniyen geri gelmeyecek o yüzden eşin bile olsa bırak keyfine bak
Haklısın canım ama bu kadar sorumsuz Bi insanla yaşamak çok zor çok yakında bebeğimiz doğacak ama ben onun iyi bir baba olabileceğinden şüpheliyim çünkü insanlar için aile en başta gelmeli ama bizimki için aile en son geliyor

İnan yanlız değilsin %90 hepsi aynı aralarından farklı çıkan çok nadir benim eşim dekorasyoncu işimiz tadilat dekorasyon üzerine işyeri ev ofis villa ne varsa hepsini a dan Z ye yapıyor ama evdeki ampulü değiştirmez dolabı. Kapağına atılacak 2 ay oldu elini sürmedi mesela ben kendime bir takım çantası yaptım usta gibi bütün işleri ben yapıyorum evde. Ama kendisi gece 12 de bile inşaat inşaat geziyor iş yürüyor mu diye kontrol etmek için. Diyeceğim o ki kendini yanlız hissetme hamuru böyle bunların 😃❤️

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank

Anladım canım haklısın gerçekten ne diyeyim ki inşallah hatasının farkına varır da önce eviyle eşiyle ilgilenmeyi öğrenir 🙏

Haklısın canım ne diyeyim ki inşallah hatasının farkına varır da önce eviyle eşiyle ilgilenmeyi öğrenir 🙏

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Daha 2 yıllık evliyim canım ama ilk aydan pişman etti beni tam düzeldi diyorum Bi bakıyorum daha beter 32+2 haftalık gebeyim ama ona karşı sevgim var mı bilmiyorum iyi anlaştığımız zaman seviyorum ama en ufak huysuzluğunda soğuyorum

Haklısın canım ama bu kadar sorumsuz Bi insanla yaşamak çok zor çok yakında bebeğimiz doğacak ama ben onun iyi bir baba olabileceğinden şüpheliyim çünkü insanlar için aile en başta gelmeli ama bizimki için aile en son geliyor
Kimse huyundan vazgeçmez kimse deyismez sadece kendimizi kandırmış oluruz deysiti bilmem ne hiç birşey için canini somaya değmez anne olucakmissin karnında sana iyi gelicek bebeğin var onu düşün ve sakin ol oda senin karninda herşeyden etkileniyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar