Kızlar

Sizlerle konuşup dertleşmek bana iyi geliyor kızlar iyiki varsınız

şuan biraz rahatladım gerçekten çok sağolun
Doğru valla canım Allah bize sabır versin bunlara da akıl fikir versin 21 yaşında evlendim 2 yıldır hayattan soğuttu beniİnan yanlız değilsin %90 hepsi aynı aralarından farklı çıkan çok nadir benim eşim dekorasyoncu işimiz tadilat dekorasyon üzerine işyeri ev ofis villa ne varsa hepsini a dan Z ye yapıyor ama evdeki ampulü değiştirmez dolabı. Kapağına atılacak 2 ay oldu elini sürmedi mesela ben kendime bir takım çantası yaptım usta gibi bütün işleri ben yapıyorum evde. Ama kendisi gece 12 de bile inşaat inşaat geziyor iş yürüyor mu diye kontrol etmek için. Diyeceğim o ki kendini yanlız hissetme hamuru böyle bunların![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haklısın canım dediğini uygulamaya çalışacağım çok sağolKimse huyundan vazgeçmez kimse deyismez sadece kendimizi kandırmış oluruz deysiti bilmem ne hiç birşey için canini somaya değmez anne olucakmissin karnında sana iyi gelicek bebeğin var onu düşün ve sakin ol oda senin karninda herşeyden etkileniyor

İnşallah canım benim sağolAnladım canım haklısın gerçekten ne diyeyim ki inşallah hatasının farkına varır da önce eviyle eşiyle ilgilenmeyi öğrenir
Haklısın canım ne diyeyim ki inşallah hatasının farkına varır da önce eviyle eşiyle ilgilenmeyi öğrenir![]()
Sizlerle konuşup dertleşmek bana iyi geliyor kızlar iyiki varsınız