Sorum var Sorun yine eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Sorun yine eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,152 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun yine eşim
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar
İnan yanlız değilsin %90 hepsi aynı aralarından farklı çıkan çok nadir benim eşim dekorasyoncu işimiz tadilat dekorasyon üzerine işyeri ev ofis villa ne varsa hepsini a dan Z ye yapıyor ama evdeki ampulü değiştirmez dolabı. Kapağına atılacak 2 ay oldu elini sürmedi mesela ben kendime bir takım çantası yaptım usta gibi bütün işleri ben yapıyorum evde. Ama kendisi gece 12 de bile inşaat inşaat geziyor iş yürüyor mu diye kontrol etmek için. Diyeceğim o ki kendini yanlız hissetme hamuru böyle bunların 😃❤️
Doğru valla canım Allah bize sabır versin bunlara da akıl fikir versin 21 yaşında evlendim 2 yıldır hayattan soğuttu beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimse huyundan vazgeçmez kimse deyismez sadece kendimizi kandırmış oluruz deysiti bilmem ne hiç birşey için canini somaya değmez anne olucakmissin karnında sana iyi gelicek bebeğin var onu düşün ve sakin ol oda senin karninda herşeyden etkileniyor
Haklısın canım dediğini uygulamaya çalışacağım çok sağol ❤️

Anladım canım haklısın gerçekten ne diyeyim ki inşallah hatasının farkına varır da önce eviyle eşiyle ilgilenmeyi öğrenir 🙏

Haklısın canım ne diyeyim ki inşallah hatasının farkına varır da önce eviyle eşiyle ilgilenmeyi öğrenir 🙏
İnşallah canım benim sağol

Sizlerle konuşup dertleşmek bana iyi geliyor kızlar iyiki varsınız ❤️❤️🌺 şuan biraz rahatladım gerçekten çok sağolun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar

Doğru valla canım Allah bize sabır versin bunlara da akıl fikir versin 21 yaşında evlendim 2 yıldır hayattan soğuttu beni

Sizlerle konuşup dertleşmek bana iyi geliyor kızlar iyiki varsınız ❤️❤️🌺 şuan biraz rahatladım gerçekten çok sağolun
Bebeğini düşün kuzum kendinden önce onu düşün tammi 🥰 rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla gelsin minnak 🥰😍

Kızlar

[
Ben 7. Yıla gireceğim benim ki artık kabullenmiş çaresizlik boyutuna vardı 😃😃😃 hiç umursayamıyorum artık zaten ben onun yapacağından daha güzel yapıyorum ,😃 arada onada fikir veriyorum hatta pratikte bilgim daha fazla😃😃😃😃

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Allah yardimcin olsun canim

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben 7. Yıla gireceğim benim ki artık kabullenmiş çaresizlik boyutuna vardı 😃😃😃 hiç umursayamıyorum artık zaten ben onun yapacağından daha güzel yapıyorum ,😃 arada onada fikir veriyorum hatta pratikte bilgim daha fazla😃😃😃😃
İyi yapıyorsun kuzum olabilir ama benim yapacağım işler olsa ondan kesinlikle bişy beklemem kendim yaparım ama evin su bağlantısını yapması gerekiyor biz evi yeni yaptırıyor olduğumuz için musluklar felan takılması gerekiyor vs. 1 yıl önce kiradan çıkıp kaynanamlara yerleştik evimiz eşyalarını da evin 2 odasına yerleştirdik daha pencere bile yoktu pencereyi yenilerde taktırdık o yüzden eşyalarım berbat durumda kendisi yapması gereken işleri yapsa temizliği ben yaparım zaten

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar

Ne demek canım, ne zaman istersen yaz☺️ önceliğini bebeğine ve kendine ver kendini mutlu et ki bebeğine de geçsin🙏 Erkekler için yaptıklarımızı onlar görmek istedikleri zaman görüyorlar o yüzden boşver kuzum💕

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım 🤲

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar

Biz kadınlar bir süre sonra çocuklarımız için bu erkeklere katlanıyoruz yani umrunda olmasın hepsi aynı ben 18 de evlendim şimdi 22im ama çektiklerim beni 30 35 yaptı herhalde rabbim tüm yuvalara huzur versin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar