Sorum var Sorun yine eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Sorun yine eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,152 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun yine eşim
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kesinlikle öyle şimdi ablam işten çıktı mecburen çocuğu olduğu için eşi çalışmıyor diye para bile vermiyor baya erkekleri sevmiyorum ya bu zihniyet çok bozuk bir zihniyet 😡 kadın kimsenin kölesi değil, kadın annedir kadın değerlidir bilincinde olan çok erkek yok ülkemizde maalesef.. Boşuna demiyor Neşet Baba ☺️ "Kadınlar insandır, biz insanoğlu" ❤️❤️
Haklisn aysem eşi calismiyormu ablanın çok zor olur rabbim yardımcı olsun inşallah sen nerede yasiyon kuzum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Haklisn aysem eşi calismiyormu ablanın çok zor olur rabbim yardımcı olsun inşallah sen nerede yasiyon kuzum
Yok eşi çalışıyor şuan ama eskiden ablamda çalışırdı kendi parasını kazanırdı şimdi çalışmıyor ya eşi çok az para veriyor zarla zorla yani çalışmıyorsan para yok mantığı var onda 😏😏 ablam istanbulda yaşıyor ben Trabzon'da

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yok eşi çalışıyor şuan ama eskiden ablamda çalışırdı kendi parasını kazanırdı şimdi çalışmıyor ya eşi çok az para veriyor zarla zorla yani çalışmıyorsan para yok mantığı var onda 😏😏 ablam istanbulda yaşıyor ben Trabzon'da
Canım ya Allah'ım herşeyin hayırlısını versin uzakdasin kuzum 😌😌😌

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Canım kaç yıllık evlisin

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Canım benim allah kolaylık versin inan benimkide öyle su ısıtıcım bozuldu yap dedim tam bir haftadır diyorum yapmadı hep başkalarının işine gitti bende gittim yenisini aldım bizulanida hurdaciya sattım 🥰🥰🥰

Edaaa

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum o erkekleri allah bildiği gibi yapsın gerçekten hepsimi aynı oluyor bu illettlerin ben anlamıyorum ya sakin canini skma kendine yaparsın ona hiç birşey olmaz bırak ne halleri varsa görsün insan anlıyor bazı şeylerin kıymetini değerini ama iş işten geçtikten sonra ama gidince ama ölünce 😕
Bence hepsi aynı değil bilen bilir Engin saçmalamaaaaa😅😅ellerde ne kocalar var birde bizimkilere bak saf odun

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım erkekler hepsi aynı canım 😪

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar