Sorum var Sorun yine eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Sorun yine eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,152 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun yine eşim
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Rabbim akıl fikir versin eşine kuzum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bıktım artık bu adamdan ya çok sinirlerimi bozuyor bu halimle beni ağlatıyor evde yapması gereken bir sürü iş varken bırakıp başkalarının işini yapma derdine düşüyor kendi ailesinden çok başkalarının ailesine önem veriyor çekip gitti ama bu sinirler benden bedduasını aldı ben hiç razı değilim 😭😭 kusura bakmayın kızlar sizin de canınızı sıktım belki ama içimi sizden başka kimseye pek dökemiyorum
Böyle erkeklerden nefret ediyorum bencil pis yaratıklar 😏😏 bizimkide yarın bebeğin kalça ve aşısı var dedesine yardıma gidecekti valla bir trip attım tavır koydum yarın benimle bebeğin işine koşacak kusura bakmasın tek yapmadım o bebeği ortak ürün bu herkes elini taşın altına koyacak evde de öyle o ev ortak alan herkes elinden geleni yapacak yok öyle bir dünya 😡😡

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Böyle erkeklerden nefret ediyorum bencil pis yaratıklar 😏😏 bizimkide yarın bebeğin kalça ve aşısı var dedesine yardıma gidecekti valla bir trip attım tavır koydum yarın benimle bebeğin işine koşacak kusura bakmasın tek yapmadım o bebeği ortak ürün bu herkes elini taşın altına koyacak evde de öyle o ev ortak alan herkes elinden geleni yapacak yok öyle bir dünya 😡😡
Sinir oluyorum böyle erkeklere vallaha ne saçmalık Ayşem ya🙄🙄💀😏😏😌

İyi yapıyorsun kuzum olabilir ama benim yapacağım işler olsa ondan kesinlikle bişy beklemem kendim yaparım ama evin su bağlantısını yapması gerekiyor biz evi yeni yaptırıyor olduğumuz için musluklar felan takılması gerekiyor vs. 1 yıl önce kiradan çıkıp kaynanamlara yerleştik evimiz eşyalarını da evin 2 odasına yerleştirdik daha pencere bile yoktu pencereyi yenilerde taktırdık o yüzden eşyalarım berbat durumda kendisi yapması gereken işleri yapsa temizliği ben yaparım zaten
Erkekler evi otel mantığında kullanıyor onlara göre ye iç yat sorumluluk bilinci yok birçoğunda maalesef ki oda insanı yoruyor haklısın. Hayırlı uğurlu olsun Allah huzurla ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapmışsın valla canım doğru söylüyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erkekler evi otel mantığında kullanıyor onlara göre ye iç yat sorumluluk bilinci yok birçoğunda maalesef ki oda insanı yoruyor haklısın. Hayırlı uğurlu olsun Allah huzurla ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Amin canım sağol Allah razı olsun balım ❤️😍

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sinir oluyorum böyle erkeklere vallaha ne saçmalık Ayşem ya🙄🙄💀😏😏😌
Kesinlikle öyle ya hayatın tüm yükü kadınlara verilmiş sanki erkek milleti gezsin tozsun tek dertleri işe gitmek ki bunu da yapan bir sürü kadın var ama onlar kadar ağlamıyorlar. Benim ablam hem çalışıp hem evdeki bütün işleri yapıyordu

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kesinlikle öyle ya hayatın tüm yükü kadınlara verilmiş sanki erkek milleti gezsin tozsun tek dertleri işe gitmek ki bunu da yapan bir sürü kadın var ama onlar kadar ağlamıyorlar. Benim ablam hem çalışıp hem evdeki bütün işleri yapıyordu
Değer kıymet bilmiyorlar sanki erkekler tek çalışıyor evin tüm yükü kadında😏

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben eşime her işinde yardımcı oluyorum bazen kendisi bile diyor senin bana çok yardımın oluyor diye tamam o da bana kendi işlerimi yardımcı oluyor zor zamanlarımda ama şu evi yapma konusunda çok gevşek davranıyor ben bian önce evime göçmek istiyorum hamileliğim ilerledikçe kaynanamlara kalmam daha da zorlaşır rahat rahat uzanamıyorum bile çoğu zaman o yüzden çok canım sıkılıyor

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Değer kıymet bilmiyorlar sanki erkekler tek çalışıyor evin tüm yükü kadında😏
Kesinlikle öyle şimdi ablam işten çıktı mecburen çocuğu olduğu için eşi çalışmıyor diye para bile vermiyor baya erkekleri sevmiyorum ya bu zihniyet çok bozuk bir zihniyet 😡 kadın kimsenin kölesi değil, kadın annedir kadın değerlidir bilincinde olan çok erkek yok ülkemizde maalesef.. Boşuna demiyor Neşet Baba ☺️ "Kadınlar insandır, biz insanoğlu" ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar