Sorum var Spiral ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nisabr tarafından oluşturulan Spiral ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 565 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral ?
Konbuyu başlatan nisabr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan olanların süresi 6 ay sonra. Ama ben normal doğum yaptım. Spiral takmak için Normal doğumunda beklenilecek süresi var mı net bı cevap bulamadım da bilen annelerim bilgilendirebilir mi benii ?☺️
Canım 6ay diye bişey yok kuzenim daha geçen gün taktırdı bebeği de 4aylik canm adet filan da olmadan gitti

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sezeryan olanların süresi 6 ay sonra. Ama ben normal doğum yaptım. Spiral takmak için Normal doğumunda beklenilecek süresi var mı net bı cevap bulamadım da bilen annelerim bilgilendirebilir mi benii ?☺️
6 su diye bir süre yok canım 2 ay doluncs gidip taktıranilirsin regl olmama gerek de yok

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryanla doğurmuştum 40. Gün taktırdım ama bende durmadı yan etkisi yoğun oldu çıkartık. Şimdi ikinci gebeliğim bu ameliyatla tüplerimi bağlatacağım. Herkes de aynı olmuyor arkadaşlarımda durdu bende durmadı spiral
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım 6ay diye bişey yok kuzenim daha geçen gün taktırdı bebeği de 4aylik canm adet filan da olmadan gitti
Bende adetliydim gittiğimde acı falanda hissetmedim. Sadece aşırı kanama yaptı elimde minderle geziyordum 2 ay sonra doktorum çıkarttı.

Tüm sayfalar yüklendi.