Bende hic mide bulantisi yok hic bir wey hiss etmiyorum ne zaman hiss edir?7yil sonrasi bir gebelik ilk gebeOnu şuan bilemezsin ilerleyen haftalarda belli olur cnm
Bende hic mide bulantisi yok hic bir wey hiss etmiyorum ne zaman hiss edir?7yil sonrasi bir gebelik ilk gebeOnu şuan bilemezsin ilerleyen haftalarda belli olur cnm
Aklimda cok dusunuyom nasil olacagi bunun cocuka zarari yokmu? AblacimCanim benim mide bulantım 5 hafta gibi başkası hersekete değişiyor bazı gebelerde de bulantı yasaniyormus.. umarım sende yaşamazsın berbat bi durum
Zarari yokAklimda cok dusunuyom nasil olacagi bunun cocuka zarari yokmu? Ablacim
Ben korkurum nese olur diye beynim karisirZarari yok
Vesvese canim icimi okudun istemedigim seyler aklima geliyorSitres farklı takıntı farklı canım neye takintilisin vesvesemi yapıyorsun sürekli bu yüzden mi sitreslisin stres sinir her koşulda insana iyi gelmez ama benim bı oğlum var birde yaramazki sorma her gün yeni supriz lerle uyanıyorum güne koltuk karalamalar düz duvara tirmanmalar o yüzden sürekli sinirli sitresliyim sakın kalmaya çalışıyorum ama nafile karnimizdakiler Allah'a emanet
Evet canim bebeyini etkiliyo kendini stresden uzak tutKizlar ben cok stresliyim bunun bebege zarari warmi yani takintiliyim
Bilmiyom
Yeni normal her hamileme eyni kecirmirBende 4haftalik gebelik evvel qarnimda agrilar var idi indi yok bu neden olr belimde agrimiyir neden
Benim 5 haftalık gittim 5000 ama ikiz değildi hatta yüksek diye şaşırdılar ama halen içimde o merak4 haftalik hcg 2036 ikiz ola bilirmi?
Dua eder misin benim icin ca
Tabiki ederim.canim.benim buradaki bütün hamilelere ediyorum inşallah dualasalim.hep birlikte imtehani olmayan yok dertsiz insan yok Rabbim.yuregine gönlüne ferahlık versin bütün sıkıntılarını senden ailenden alsın Rabbim hicbirsey için kendini üzme herşey gelip geçici...Dua eder misin benim icin canim