Sorum var Şu azalması

• Konbuyu başlatan 88Chanel88
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 88Chanel88 tarafından oluşturulan Şu azalması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 273 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şu azalması
Konbuyu başlatan 88Chanel88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
8

88Chanel88

Guest
38 haftaya yeni girdim suyun azalmış dedi doktor sonra 2 gün daha bekleme kararı aldı sancı da çıkmayınca nasıl süreç işler başına gelen oldumu şu ben farketmiyorum gelen bişey yok ama sancı olmaması da normal mi sizce benzer güzel hikayeler okumaya ihtiyacım var 🥰
Bu hafta doğsa keşke bu arada normal doğum olucak inşallah

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
38 haftaya yeni girdim suyun azalmış dedi doktor sonra 2 gün daha bekleme kararı aldı sancı da çıkmayınca nasıl süreç işler başına gelen oldumu şu ben farketmiyorum gelen bişey yok ama sancı olmaması da normal mi sizce benzer güzel hikayeler okumaya ihtiyacım var 🥰
Canım öncelikle her doğum kişiye özeldir son haftalardasın zaten zamanın gelmiş suyun sınırdaysa 2 gün sonra tekrar bakar Dr bugünden biraz daha azalmışsa bebeği riske atmamak icin suni sancıyla doğumu başlatabilir diye tahmin ediyorum. Hersey normalse kendi sancını da bekleyebilir inşallah öyle olur sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏 doğum şekli ne olursa olsun önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum zaten az kalmış Allah'ın izniyle en fazla iki haftan varmış

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum her gebelik ve her doğum kişiye özeldir ve farklıdır. Suyun sınırdaysa doktor çok bekletmez ya suni sancıyla doğum yaptırır yada sezeryana alır. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.