Atacağın fotoyu ekran görüntüsü al elifim o ekran gotosunu at sonraResim koyqcaktim uğraştım atamadım büyük boy diyor resime
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
22
![Öpücük gönderme yüzü :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f618.png)
Atacağın fotoyu ekran görüntüsü al elifim o ekran gotosunu at sonraResim koyqcaktim uğraştım atamadım büyük boy diyor resime
22
Acıktım bayağı Ayşenur süslü puslu bakimli bir kız kuaförden cikmazdim şimdi kuaförun yolununu unuttumAtacağın fotoyu ekran görüntüsü al elifim o ekran gotosunu at sonra. Yaa benden bir yaş büyükmüşsün o zamanlar da
Acıktım bayağı Ayşenur süslü puslu bakimli bir kız kuaförden cikmazdim şimdi kuaförun yolununu unuttumAtacağın fotoyu ekran görüntüsü al elifim o ekran gotosunu at sonra. Yaa benden bir yaş büyükmüşsün o zamanlar da
Onda yokta abla ben bittim sezeryan beni mahvetti hep kemd8mi toparlamaya çalışıyorumAllah analı babalı büyütsün inşallah bitanemiyisiniz demi bi sıkıntı yok minikte
![]()
Kuvezde deyil abla sağlıklı 37 haftalık mis aldilar sezeryanlaEvet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmaz
Bebek iyide ben deyilim ablaHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyüsün inşallah nasılsını, peki cnm
Abla 2 li tarama testine göre hesapladilar devletde gitdim acile acilde bana afsu ye acile git dediler asude araştırma hastanesi oldu için afsude doğum yaptim sancimda vardi bideEvet bende öyle okudum nasıl şimdi 37 oldu anlamadım![]()
Ahahhaha neden kapandın eşin mi istedi sen mi pekiAcıktım bayağı Ayşenur süslü puslu bakimli bir kız kuaförden cikmazdim şimdi kuaförun yolununu unuttum
Acıktım bayağı Ayşenur süslü puslu bakimli bir kız kuaförden cikmazdim şimdi kuaförun yolununu unuttum![]()
Kız masallah sezeryan olmuşsun yarım saat içinde de kendine gelmişsinABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Kıyamam sana ben düzelirsin inşallah bir an önce bitanemOnda yokta abla ben bittim sezeryan beni mahvetti hep kemd8mi toparlamaya çalışıyorum
Kuvezde deyil abla sağlıklı 37 haftalık mis aldilar sezeryanla
Bebek iyide ben deyilim abla
Abla 2 li tarama testine göre hesapladilar devletde gitdim acile acilde bana afsu ye acile git dediler asude araştırma hastanesi oldu için afsude doğum yaptim sancimda vardi bide
Bir kaç gün önce 34 yaşmışdın canım o yüzden şaşırdım kaç olursa olsun sağlıklı olsun yeterki Allah bağışlasın gözün aydınOnda yokta abla ben bittim sezeryan beni mahvetti hep kemd8mi toparlamaya çalışıyorum
Kuvezde deyil abla sağlıklı 37 haftalık mis aldilar sezeryanla
Bebek iyide ben deyilim abla
Abla 2 li tarama testine göre hesapladilar devletde gitdim acile acilde bana afsu ye acile git dediler asude araştırma hastanesi oldu için afsude doğum yaptim sancimda vardi bide
Teşekkür ederim ablam❤Bir kaç gün önce 34 yaşmışdın canım o yüzden şaşırdım kaç olursa olsun sağlıklı olsun yeterki Allah bağışlasın gözün aydın![]()
Var abla annem var herseyimle ilgileniyor Allah razı olsun ❤Kıyamam sana ben düzelirsin inşallah bir an önce bitanemfazla yormamaya çalış kendini yanında biri var mı yardımcı olacak sana dikkat et kendine
![]()
Var abla annem var herseyimle ilgileniyor Allah razı olsun ❤Kıyamam sana ben düzelirsin inşallah bir an önce bitanemfazla yormamaya çalış kendini yanında biri var mı yardımcı olacak sana dikkat et kendine
![]()
Insallah abla teşekkür ederizKız masallah sezeryan olmuşsun yarım saat içinde de kendine gelmişsinhayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsun
![]()
Eşin geldimi canım @ebruakpinar0354Teşekkür ederim ablam❤
Var abla annem var herseyimle ilgileniyor Allah razı olsun ❤
Var abla annem var herseyimle ilgileniyor Allah razı olsun ❤
Insallah abla teşekkür ederiz![]()
Ben istedimAhahhaha neden kapandın eşin mi istedi sen mi peki
Ben istedim canimAhahhaha neden kapandın eşin mi istedi sen mi peki