Sorum var Süpriz😍😍😍😍❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Süpriz😍😍😍😍❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,385 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süpriz😍😍😍😍❤️
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Ah be kuzum şeninde şansın sanırım yol yakınken cidden vazgeç ondan . Ya örnek vermeyin diyorum da adam fırından çıkıp bebeğinin doğumuna gelemiyor ben akşam doğuma girdim diye eşim o gece işten izin alıp otobüs bileti bulup o gece çıkıp sabahı direk hastaneye yanıma gelmişti. Eşimle karşılaştırınca cidden senin eşin çok tuhaf geliyor bu yaptığı babalık yada eşlik olamaz
Vallaha ablam bosanicam ondan başka caremde yok benim kaynanamda tutulmuş bebeyi alıp bakarım ben diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Vallaha ablam bosanicam ondan başka caremde yok benim kaynanamda tutulmuş bebeyi alıp bakarım ben diye
Delirtmesin kim kime bakıyor ya ilk kendi oğlunu büyütüp adam etsin de torununa bakmak sonraya kalsın . Boşan kuzum evladını senden kimse alamaz asla korkma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah analı babalı büyütsün maşallah doğumdan çıkınca agrınız oldumu yani bu göğüs bölgesinin altında sanki bisey geziyor gibi benim çok kötü geçmişti o yüzden sordum
Sen belden uyuşmalı mı oldun yoksa komple mi canım ben belden olmuştum 21 ay önce ama bende olmamıştı öyle bir şey . Doktorların çok mu bastırdı ki

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Allah analı babalı büyütsün maşallah doğumdan çıkınca agrınız oldumu yani bu göğüs bölgesinin altında sanki bisey geziyor gibi benim çok kötü geçmişti o yüzden sordum
Abla o normal rahim kendini toparlıyor artık doğdun sonra benim bel ağrılarımda var devam ediyor hala agrim oldukça parol içiyorum o geçiriyor

Tüm sayfalar yüklendi.