Hayir abla dün aksam demisti yarın akşam gelicem diye ama gelmedi daha bakalım oda ne zaman gelecegide belli değilmişEşin geldimi canım @ebruakpinar0354
Hayir abla dün aksam demisti yarın akşam gelicem diye ama gelmedi daha bakalım oda ne zaman gelecegide belli değilmişEşin geldimi canım @ebruakpinar0354
Ne güzel çoook sevindimABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Eşime şuan kadar şey yazmamk isterdim ama neyse nasıl bir baba olacak evladına çok merak ediyorumHayir abla dün aksam demisti yarın akşam gelicem diye ama gelmedi daha bakalım oda ne zaman gelecegide belli değilmiş
Allah Anali Babali buyutsun sag elin bashma abla❤ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Ablam ismail kendisi gelmedi kaynanamla beraber büyük evli olan gorumcem gelmişlerdi ben ultrasondan geldimde odada 2 si vardi ablam annemle hemşire kovaladılarEşime şuan kadar şey yazmamk isterdim ama neyse nasıl bir baba olacak evladına çok merak ediyorum
Bi babalik etmiyor ki zaten ablaEşine cidden diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yazık onun babalığına
Hic yanında olmadiki zaten kuzum nasıl bir vicdana sahipAblam ismail kendisi gelmedi kaynanamla beraber büyük evli olan gorumcem gelmişlerdi ben ultrasondan geldimde odada 2 si vardi ablam annemle hemşire kovaladılar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bi babalik etmiyor ki zaten abla
Ne dlyeyim ki kuzum rabbim ıslah etsin inşallah .Ablam ismail kendisi gelmedi kaynanamla beraber büyük evli olan gorumcem gelmişlerdi ben ultrasondan geldimde odada 2 si vardi ablam annemle hemşire kovaladılar
Bi babalik etmiyor ki zaten abla
Onda vicdan olsaydı abla bebeğini arayıp sorardı varsa yoksa fırın umrunda onunHic yanında olmadiki zaten kuzum nasıl bir vicdana sahip
İnş ablamNe dlyeyim ki kuzum rabbim ıslah etsin inşallah .
Ah be kuzum şeninde şansın sanırım yol yakınken cidden vazgeç ondan . Ya örnek vermeyin diyorum da adam fırından çıkıp bebeğinin doğumuna gelemiyor ben akşam doğuma girdim diye eşim o gece işten izin alıp otobüs bileti bulup o gece çıkıp sabahı direk hastaneye yanıma gelmişti. Eşimle karşılaştırınca cidden senin eşin çok tuhaf geliyor bu yaptığı babalık yada eşlik olamazOnda vicdan olsaydı abla bebeğini arayıp sorardı varsa yoksa fırın umrunda onun
İnş ablam