Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile😅
G gunesh Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 69 15 Eylül 2023 #1 Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile
3 3 erkek annesi💙 Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 119 15 Eylül 2023 #2 gunesh' Alıntı: Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile Genişletmek için tıkla ... Bende oluk oluk akan sütüm altı aydan sonra gıdım gıdım gelmeye basliyo ama nekadar bol sütünde olsa 2 aydan sonrası akmaz merak etme canm
gunesh' Alıntı: Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile Genişletmek için tıkla ... Bende oluk oluk akan sütüm altı aydan sonra gıdım gıdım gelmeye basliyo ama nekadar bol sütünde olsa 2 aydan sonrası akmaz merak etme canm
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 15 Eylül 2023 #3 gunesh' Alıntı: Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile Genişletmek için tıkla ... Maşallah de canım onu bulamayan çok anne var Emzirrken öbürü sızlar süt gelirse ucunu ovala süt geri çekilir yakında o kadar gelmez zatn cnm
gunesh' Alıntı: Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile Genişletmek için tıkla ... Maşallah de canım onu bulamayan çok anne var Emzirrken öbürü sızlar süt gelirse ucunu ovala süt geri çekilir yakında o kadar gelmez zatn cnm
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 15 Eylül 2023 #4 gunesh' Alıntı: Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile Genişletmek için tıkla ... Ya kaş bendede öyle sut olsada çocuğumu doyura bilsem mama vermesem
gunesh' Alıntı: Kızlar kaç aya kadar emzirirken diğer gögüsten de süt akar? Yani ne zaman biter bu çile Genişletmek için tıkla ... Ya kaş bendede öyle sut olsada çocuğumu doyura bilsem mama vermesem