Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emerse daha erken atlatır canım ben 2 yasına kadar emzırdım 1 yasında bitti alerjısı aynı belirtileri vardı ne kadar dikkat edersen yedıgıne o kadar cabuk ıyılesıyor Allah yardımcın olsun cok zor Bi durum Rabbım sifa versin
Emerse daha erken atlatır canım ben 2 yasına kadar emzırdım 1 yasında bitti alerjısı aynı belirtileri vardı ne kadar dikkat edersen yedıgıne o kadar cabuk ıyılesıyor Allah yardımcın olsun cok zor Bi durum Rabbım sifa versin
Kızlar merhaba
Yeni dönemin lanetlerinden süt alerjisi..
Bebeklerinde süt alerjisi olan anneler bebeklerinizde ek gıdaya nasıl geçtiniz? malum yoğurt peynir süt vs tüketemiyorlar. Bu bebeler nasıl kahvaltı yapacak
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yaaaa o kadar sürebiliyor mu gerçekten?
Ben ek gıdaya başlamadım henüz doktor kilosu yerinde bu ayda süt ile devam et dedi ama nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum kahvaltıda ne olması gerekir süt ürünleirnin aöığı neyle kapatılır hiç bişey bilmiyorum yani şuan
Pureler yapıyordum ben pırınc unu meyve pekmez bunlardan yiyordu yumurta alarjısı yoksa yumurtanın sarısını yedirebılırsın purelere katıp sebze pureleri yapabilirsin sonra yemeklere gecersın
Pureler yapıyordum ben pırınc unu meyve pekmez bunlardan yiyordu yumurta alarjısı yoksa yumurtanın sarısını yedirebılırsın purelere katıp sebze pureleri yapabilirsin sonra yemeklere gecersın
Yaaaa o kadar sürebiliyor mu gerçekten?
Ben ek gıdaya başlamadım henüz doktor kilosu yerinde bu ayda süt ile devam et dedi ama nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum kahvaltıda ne olması gerekir süt ürünleirnin aöığı neyle kapatılır hiç bişey bilmiyorum yani şuan
Bize de hep 3 yaşa kadar dediler malesef ki hala devam ediyor ins sizinki erken geçer yani kahvaltoda patates reçel bide bebelak in cavdafli mısır gevreği vardı kahvaltılık o zamanlar onu verirdim sütle de eş değer şeyleri vermeye çalışın badem sütü alıp onu kullanin ek gıdaya geçis de bizim tek süt de değildi yumurta tavuk kırmızı et de vardı onlara geçti çok şükür