Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varSütüm azaldı bebeğim mamada yemiyor ağlıyor sütü en hızlı ne arttırır acilllll
Canım öncelikle bol bol emzirip vede bol bol su içmelisin, sonra yeşil soğan ayran havuç özellikle Havuç sütün hızlı akmasını sağlıyor, sonra meyve suyu yani elinden geldiğince bolca sıvı tüketmen gerekiyor, rezene çayı da sütü arttırmaya yardımcı oluyor ve de bebeği rahatlatıcı bir özelliği var
Kesinlikle dut kaynat hem suyunu iç hem kendisini ye ama böyle hoşaf gibi kaşıkla değilde su içer gibi yap anında süt yapiyo benim son gebeligimde yanımda yatan kadının kayınvalidesi getirip vermişti sütüm inmemisti Allah razı olsun o kadından gerçekten içer içmez göğsüm sizlamaya başladı ve sütüm inmişti Allah'ın hikmeti işte ne bilim öyle aklıma geldi çok uzattım tavsiye ederim yani
Herşeyi yap ama süt azaldı diye mama verme ben çok pişman oldum bebeğime mama artı meme verdim ama bebeğim beşinci ayda sütümü bıraktı mamayı tek aldı acısını çok çektim sen yapma lütfen emzir bol bol ye iç sütün gelir