Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar herkese iyi akşamlar. Dün doğum yaptım sezeryan oldu. Normal olcak diye öncesinde suni sancı verdiler. Fakat sütüm gelmiyor ne yapmam lazım acil destek lütfen
Kizlar herkese iyi akşamlar. Dün doğum yaptım sezeryan oldu. Normal olcak diye öncesinde suni sancı verdiler. Fakat sütüm gelmiyor ne yapmam lazım acil destek lütfen
Öncelikle gözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah bebiş sağlıkla doğduktan sonra doğumun nasıl olduğu çokta önemli değil bence, iyiyseniz ikinizde takma kafana hiç onu. Genelde sıcak bi duş aldıktan sonra gelir canım ama olmazsa da süt yapıcı bitki çayları vs şeyler var bi dene istersen
Size şimdi bebek sarılık olmasın diye mama verdirirler , o mamayı biberonla vermeyin . İğnesiz şırınga ya çekin , bebek memenizi emerken agzının kenarından sızdırarak içirin ona . Hem karnı doyar hem de memeniz emilir . Emilen meme açılıyor kısa sürede ben ve bir arkadaşım bu yöntemi kullandık kisa zamanda süt geliyor
Size şimdi bebek sarılık olmasın diye mama verdirirler , o mamayı biberonla vermeyin . İğnesiz şırınga ya çekin , bebek memenizi emerken agzının kenarından sızdırarak içirin ona . Hem karnı doyar hem de memeniz emilir . Emilen meme açılıyor kısa sürede ben ve bir arkadaşım bu yöntemi kullandık kisa zamanda süt geliyor