Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hanımlar yeni doğum yaptim göğüs yaralarım olmasin diye kalkan kullaniyorum ama çamaşırın falan hep batıyor ıslanıyor bunun çaresi yok mu göğüs pedi de etime yapışıyor yara oluyo
Canım yeni dogmus bebek çok az içer fazlasını sağ ben hep öyle yapiyodum sağıp buzluğa da atabilirsin ben sağıp dokuyordum sonra yavaş yavaş ikinci ayda daha çok icmeye başladı sagmaya gerek kalmadı artık ayrıca göğüs yarası için zeytinyağı yapıp streç le kapla inan bana dua edeceksin ben çok faydasını gördüm
Kıyamam ya aynen salgın çok kötü valla çocukları sakınıyoruz ama yine de bir yerden alıyorlar. Bizde ventolin kullandık ama yine de azcık öksürüğü devam ediyor
Benimde ilk hamileliğimde aynen senin gibi oluyordu. Şimdi destekli emzirme sütyeni aldım onlar sıkı tutuyor daha az dökülür diye umud ediyorum. Çok fazla memeucu yaram olmuştu şimdi ben ayva çekirdeği stoğu yaptım buzluğum ayva çekirdeği dolu suyla bekletince kremsi oluyormuş ve meme ucu yarasına tek iyi gelenin o olduğunu okudum çoğu form sitesinde bu kez doğurunca bende denicem
Kıyamam ya aynen salgın çok kötü valla çocukları sakınıyoruz ama yine de bir yerden alıyorlar. Bizde ventolin kullandık ama yine de azcık öksürüğü devam ediyor
Bizimki hava makinesi ile değil kuzum eline fısfıs onu zaten devamlı kullanıyor da şurada bir aydır falan hani kullanmıyordu ona devam edecek İnşallah o Öksürüğü de kesilecek kuzum prensesin